ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ BODYBUILDERS...


Παρέμβαση του εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας Βασίλειου Παπαδά ανατρέπει την πρωτόδικη καταδικαστική...
απόφαση για τους δυο νεαρούς δράστες της διπλής δολοφονίας στη Μάνη το καλοκαίρι του 2014 και τους στέλνει να δικαστούν από το Εφετείο χωρίς τα ελαφρυντικά που δέχθηκε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την έφεση που άσκησε, οι δύο 19χρονοι δολοφόνησαν τον 26χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο και τον 25χρονο Ιωάννη Κομμάτη με ωριμότητα και λαμβάνοντας συνειδητές αποφάσεις, συνεπώς –κατά τον εισαγγελέα- δεν δικαιολογείται η αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δυο νεαροί θα δικαστούν από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο χωρίς τα ελαφρυντικά που είχαν ως αποτέλεσμα να καταδικαστούν, ο μεν 19χρονος από την Καλαμάτα σε κάθειρξη 30 ετών για τις δύο ανθρωποκτονίες κατά συρροή και φυλάκιση ενός έτους για οπλοφορία και οπλοχρησία και ο συνομήλικός του από τον Κάμπο σε 30 χρόνια κάθειρξης για την άμεση συνέργεια άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή και φυλάκιση έξι μηνών για οπλοφορία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του