ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! «Πλημμύρισε» η Λιβαδειά, χιλιάδες στους δρόμους (video)



Χιλιάδες ήταν οι κάτοικοι της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής που συμμετείχαν στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και τις δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις στον πεζόδρομο και την κεντρική πλατείαΞεπέρασε κάθε προσδοκία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση στη Λιβαδειά από το Εργατικό Κέντρο, τους φορείς και τους συλλόγους που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο. Μεγάλη επίσης ήταν η συμμετοχή των αγροτών που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τα τρακτέρ, επίσης δεν έλειψαν οι μαθητές, ενώ κλειστά παρέμειναν σχεδόν όλα τα καταστήματα της πόλης, ακόμα και οι καφετέριες και τα περίπτερα.Να πάρει η κυβέρνηση πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία ζήτησαν μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και πρώην Βουλευτής (ΛΑΕ) Γιάννης Σταθάς, οι αγρότες Γιώργος Τακμάκης και Γιάννης Βάγκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Βασίλης Δαλαμάγκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Καλογρηάς και ο Γραμματέας Νότης Αγνιάδης, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς Νίκος Μπούρας.

Παράλληλα εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.























Εντυπωσιακή και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Η μεγαλύτερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων ετών από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Και εδώ συμμετείχαν αγρότες ενώ εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας.

Ο αγώνας όπως τόνισαν δεν είναι μιας ημέρας αλλά θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση. Την ικανοποίησή τους από την συμμετοχή εξέφρασαν σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Γιώργος Πελέκης, ο γιατρός και Δ.Σ. Πέτρος Αρκουμάνης και ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Ταξιάρχης Μπούκιος που χαρακτήρισαν το ασφαλιστικό λαιμητόμο ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν οτι στην ίδια κατεύθυνση κινούνται όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάλεσαν σε συμπόρευση με το ΠΑΜΕ.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του