8 βουλευτές έστειλαν τελεσίγραφο στον Τσίπρα για τον ανασχηματισμό

tsipras-italia14112262705Οχτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τους παλαιότερους στην κοινοβουλευτική ομάδα έστειλαν τελεσίγραφο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά την ψήφιση των σκληρών μέτρων και τον προειδοποιούν εάν στον αναμενόμενο ανασχηματισμό υπουργοποιήσει πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσουν, δεν θα παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες και θα ρίξουν την κυβέρνηση.
Οι 8 βουλευτές έστειλαν το τελεσίγραφο με βάση τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπουργοποιούνται στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Καστανίδης , Παντελής Οικονόμου, Νίκος Χριστοδουλάκης κ.α. το τελεσίγραφο δεν δόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση αλλά στον γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρήγα. Τον γραμματέα επισκέφθηκαν δύο βουλευτές και του είπαν ότι εκπροσωπούν ακόμη 6. Του είπαν ότι και οι 8 είναι αμετακίνητοι στη θέση τους διότι εάν γίνει κάτι τέτοιο είναι άδικο αφού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσαν όλο το βάρος των μέτρων και της αλλαγής πολιτικής με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάμε στα χωριά μας και ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να φέρει υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας, κατά τις ίδιες πληροφορίες υποσχέθηκε στους 2 βουλευτές ότι θα μεταφέρει το αίτημά του στον πρωθυπουργό εντός της ημέρας.
Αναμένονται εξελίξεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του