ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΟΛΟΙ ΕΞΩ!!! AKOMH KAI TIΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! (ΦΩΤΟ)






ΤΑΜΣ «ΔΙΟΜΗΔΗΣ – 2016» στον Έβρο…Με το σύνολο των Μονάδων βγήκε η «30 Μ/Κ ΤΑΞ»

Αγρίεψαν φαίνεται στο Έβρο και βγήκαν άπαντες για συμμετοχή στην Άσκηση …Ακόμη και τις «κοπελιές των γραφείων» έριξαν στη μάχη !

Την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η ΤΑΜΣ «ΔΙΟΜΗΔΗΣ – 2016» από το σύνολο των Μονάδων της 30 Μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας, στην περιοχή του Έβρου.

Ο αντικειμενικός σκοπός της άσκησης ήταν η εξέταση των διαδικασιών, μεθόδων και ενεργειών του Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά τη Φάση της Υπέρβασης των αμυνομένων φιλίων τμημάτων και η εκτόξευση αντεπίθεσης.

Η Τελική Φάση της άσκησης διεξήχθη την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


veteranos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του