ΕΚΤΟΣ ΣΕΝΓΚΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! Καταγγελία από ανταποκρίτρια της ΕΡΤ!!!

Στην καταγγελία ότι η Γαλλία αποφάσισε να αποκλείσει την Ελλάδα από τη Σένγκενπροέβη η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι, Θωμαΐς Παπαϊωάννου, η οποία επιστρέφοντας στη γαλλική πρωτεύουσα από την Αθήνα διαπίστωσε ότι έπρεπε στο αεροδρόμιο να περάσει από έλεγχο διαβατηρίων.
Την καταγγελία γνωστοποίησε μέσω μηνυμάτων που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και σχετικές φωτογραφίες που απεικονίζουν πολίτες να περιμένουν στην ουρά.
Αναλυτικά έγραψε στο Twitter:
«Επιστρέφοντας στο Παρίσι από Αθήνα πληροφορηθήκαμε ότι η Ελλάδα είναι εκτός ζώνης Schengen. Έλεγχος διαβατηρίων με τεράστια ουρά».
«Η ουρά για διαβατήρια για όσους ταξιδεύουν από Ελλάδα. Κατά τα άλλα είμαστε στην ευρωζώνη/ ΕΕ..».
«Η Γαλλία αποφάσισε με την σειρά της να αποκλείσει την Ελλάδα από την Schengen. Κατά τα άλλα όλοι σέβονται τις συνθήκες..».




Πηγή:http://www.lykavitos.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του