Κάνουν τον σταυρό τους στου Μαξίμου για τις τρέλες του Πάνου Καμμένου

16787168Ο
Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, συγκυβερνήτης και υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν παίζεται. Με οργισμένες δηλώσεις καταδίκασε ότι ψήφισε χθες και έφερε σε δύσκολη θέση το Μαξίμου και έδωσε το δικαίωμα στην αξιωματική αντιπολίτευση να ζητάει την παραίτησή του. Στελέχη της ΝΔ έλεγαν χθες το απόγευμα ότι «ο Πάνος δεν πάει καλά στα μυαλά και είναι επικίνδυνος να βρίσκεται στην καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας».Ο κ. Π. Καμμένος που χθες το βράδυ ψήφισε με ενθουσιασμό όλο το πολυνομοσχέδιο σήμερα στη Σύρο αιφνιδίασε τους πάντες δηλώνοντας ότι η αύξηση ΦΠΑ στα νησιά είναι εγκληματική και αντισυνταγματική. Οι δηλώσεις του υπουργού έχουν ως εξής:"Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή. Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νησιωτικότητα και να μη θιχθούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας".

"Δυστυχώς στο θέμα των νησιών έφτασα μέχρι και στην παραίτηση από υπουργός όμως δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όμως παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε πολύ σύντομα, με τα πρώτα απτά αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας".

ΝΔ: Να παραιτηθεί αμέσως

«Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες. Ομολογεί ότι έκαναν "έγκλημα". Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά».

«Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα».

Παραίτηση Καμμένου ζητά η ΝΔ

«Δούλεμα» Καμμένου: Εγκληματική και αντισυνταγματική η αύξηση ΦΠΑ σε νησιά

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του