Ουρές χιλιομέτρων έξω από τη Λαμία


oura at1Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων από τις διακοπές του Πάσχα με ουρές χιλιομέτρων στα διόδια όλης της χώρας.

oura at1Ενδεικτική η κατάσταση πριν από λίγο στα διόδια της Αγίας Τριάδας με την ουρά να "αγκαλιάζει" τον κόλπο του Μαλιακού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
oura at1oura at4Από νωρίς το πρωί, άνδρες της τροχαίας Λαμίας ρυθμίζουν την κυκλοφορία στα φανάρια της Ξηριώτισσας, όπου και πάλι σημειώνονται καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων από Καρδίτσα και Τρίκαλα.
oura at1Οι εκδρομείς εκτός από την αυξημένη κίνηση είχαν να αντιμετωπίσουν και τα τερτίπια του καιρού με βροχές ακόμη και χαλάζι στη διαδρομή τους.
Θυμίζουμε ότι και για σήμερα ισχύουν οι απαγορεύσεις για την κίνηση των οχημάτων πάνω από 1,5 τόνο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του