Η κυβέρνηση τα δίνει όλα για να πετύχει συμφωνία

aminiraΗ κυβέρνηση μπροστά στην αμετακίνητη θέση του ΔΝΤ υποχωρεί κατά κράτος και φαίνεται ότι υποκύπτει ολοκληρωτικά στον εκβιασμό. Το ΔΝΤ ζητάει από τη κυβέρνηση να λάβει μέτρα που θα βάλουν φρένο στη κρατική δαπάνη και να περιοριστούν τα φορολογικά μέτρα.



Σύμφωνα με πληροφορίες το Ταμείο απαιτεί να περιληφθούν στο πακέτο των προληπτικών μέτρων και τα εξής:
· μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου με παρεμβάσεις σε μισθούς και σε ειδικά μισθολόγια
· μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο
· πάγωμα προσλήψεων
· οριζόντια περικοπή των κύριων συντάξεων
· οριζόντια περικοπή των επιχορηγήσεων στις ΔΕΚΟ
Σε ότι αφορά τα φορολογικά μέτρα είναι η περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου ορίου αλλά και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών που έχουν απομείνει.

Η κυβέρνηση ήδη προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές της ότι όλα αυτά είχανε τεθεί υπόψη του λαού και πρέπει να ψηφιστούν για το καλό της χώρας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του