ΑΓΡΙΟ ΜΑΚΕΛΕΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ;

putin-soultanos


ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Και τον στέλνει στα δικαστήρια και τον ξεμπροστιάζει στον ΟΗΕ

Στο εδώλιο είναι αποφασισμένη να καθίσει η Ρωσία την Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στις 24 Νοεμβρίου που είχε αποτέλεσμα το θάνατο Τούρκου πιλότου.
Στόχος η επιδίκαση χοντρής αποζημίωσης από το τουρκικό κράτος.Όπως αναφέρει η εφημερίδα Cumhuriyet, επικαλούμενη το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, η Ρωσία θα επιδιώξει για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους μεγάλη αποζημίωση με προσφυγή στα νομικά δικαστήρια.

Είχε προηγηθεί προανάκριση που διενέργησαν οι Ρώσοι για τα αίτια της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους με την οποία αποδίδονται βαριές ευθύνες στις τουρκικές αρχές.
Στο μεταξύ τραβώντας ακόμα το σκοινί ακόμη περισσότερο η Ρωσία ο πρέσβης της στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν παρέδωσε στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν λίστα με τουρκικές εταιρίες οι οποίες σύμφωνα με τη Μόσχα εφοδιάζουν το Ισλαμικό Κράτος με τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.
Η Μόσχα υποστηρίζει ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά την ανάλυση ευρημάτων που βρέθηκαν σε περιοχές είχε υπό τον έλεγχό του το Ισλαμικό Κράτος και απελευθερώθηκαν στο Τικρίτ του Ιράκ και στο Κομπάνι της Συρίας.
Συγκεκριμένα από τα στοιχεία σύμφωνα με τον Τσούρκιν προκύπτει οι βόμβες κατασκευάστηκαν στην Τουρκία ή τα υλικά προέρχονταν από την Τουρκία αποδεικνύοντας στην ανάμειξη της.
Άμεση ήταν η αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών το οποίο σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για το πιο πρόσφατο κρούσμα προπαγάνδας από τη Ρωσία κατά της Τουρκίας.
Η επιστολή Τσούρκιν έρχεται από 20μηνη έρευνα από οργάνωση που μελετά τη χρήση όπλων στη Συρία την Conflict Armament Research (CAR), η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πάνω από 50 εταιρίες από 20 χώρες κάνει πωλήσεις στον ISIS ανάμεσά τους και 13 τουρκικές.
ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
Αποφασισμένη φέρεται η Ρωσία να καταδικάσει και δικαστικά την Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στις 24 Νοεμβρίου με στόχο τη επιδίκαση χοντρής αποζημίωσης από το τουρκικό κράτος.
Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφοριες από την τουρκική πρωτεύουσα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, η Ρωσία θα επιδικάσει για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο Ρώσος πιλότος Oleg Peşkov από του Τούρκους, μεγάλη αποζημίωση με προσφυγή στα νομικά δικαστήρια.
skamni-tourkia-tous-rosous-apozimiosi-pollon-ekatommirion-620x328
H απόφαση αυτή της Ρωσίας που έχει θορυβήσει την Άγκυρα, έρχεται μετά από προανάκριση που διενέργησαν οι Ρώσοι για τα αίτια της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους αποδίδοντας βαριές ευθύνες στις τουρκικές αρχές.
Έτσι άλλο ένα γεγονός έρχεται να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας, που σύμφωνα και με πολλούς Τούρκους αρθρογράφους, όπως Önal Çervikoz, της εφημερίδας Hürriyet σε άρθρο του στις 25/5 με τίτλο «Yeni Hükümet ve dış politika», βρίσκονται ένα μόλις βήμα πριν από την γενική ανάφλεξη.
Άραγε οι προφητείες των Αγίων Γερόντων ?
Rusya Türkiye ye Dava Açıyor = Η Ρωσία μηνύει την Τουρκία, (για την κατάρριψη του ρώσικου αεροσκάφους)
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του