ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN...


Σφοδρές και αδικαιολόγητες αντιδράσεις από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ ...
προκάλεσε σήμερα στη Βουλή η πρωτοβουλία του Γιάννη Βρούτση να τοποθετηθεί για την θλιβερή επέτειο της Μαρφίν, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας, παρακινούμενος από την πτέρυγα του κυβερνητικού κόμματος, έσπευσε να διακόψει τον βουλευτή της ΝΔ που αναρωτήθηκε για τους λόγους που ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σας ενοχλεί. Αυτή είναι η ευαισθησία σας για τους εργαζόμενους που κάηκαν.. είναι ντροπή σας», σχολίασε ο κ. Βρούτσης με τον κ. Μπαλαούρα να μιλά από την πλευρά του για «πυροτεχνήματα» και «προβοκάτσιες».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος υποστήριξε ότι «αν δεν υπήρχε η προβοκάτσια της Μαρφίν το ποτάμι των αντιδράσεων θα είχε ξεχυθεί» και υπέδειξε στην αντιπολίτευση: «Να ξέρουμε ότι μας πρέπει να αποδίδουμε τιμή στους αγώνες και σε καμία περίπτωση να μην λειτουργούμε χρησιμοποιώντας νεκρούς ανθρώπους για να προβάλουμε τα πολιτικά μας επιχειρήματα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του