ΕΝΟΠΛΗ ΕΝΕΔΡΑ ΣΤΟ ΔΙΕYΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΕΦΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ «ΤΡΩΚΤΙΚΑ» ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)








Θύμα επίθεσης έπεσε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο Διευθυντής/Συντονιστής του Νεφρολογικού του νοσοκομείου της Νίκαιας, Χρήστος Ιατρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες έστησαν την ενέδρα στη Λεωφόρο Κηφισού την ώρα που ο γιατρός κινούνταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των ΙΚΕΑ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφηνιστεί αν είχε προηγηθεί κάποια ληστεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό. Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι δράστες τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Ο γιατρός έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Την υπόθεση έρευνα η ασφάλεια Αττικής.



Αμέμπτου ηθικής ο γιατρός που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν

«Ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε δεν είναι ο Διοικητής του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, είναι ο Διευθυντής της Νεφρολογικής Πτέρυγας, εκ των κορυφαίων που υπάρχουν στην Ελλάδα και άμεμπτου ηθικής. Είναι γνωστός μου. Είναι σε επιτροπές που εγκρίνουν φάρμακα και άλλες προμήθειες νοσοκομείων και ΦΥΣΙΚΑ, δεν τα «ΕΠΑΙΡΝΕ» από πουθενά. Δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν, απλά του έστειλαν ένα μήνυμα.»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο Χρήστος Ιατρού πρόεδρος του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ

Ο διευθυντής της Νεφρολογικής κλινικής του Κρατικού της Νίκαιας, Χρήστος Ιατρού , διορίστηκε από τον υπουργό Υγείας πρόεδρος του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ.


Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Κουρουμπλή, η θητεία του Συμβουλίου είναι ετήσια και μέλη του είναι οι εξής:

Βαγιανός Κωνσταντίνος, αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό».
Αναστασιάδης Γεώργιος, παιδίατρος, διευθυντής στο νοσοκομείο Παίδων.
Τσιλιώνης Κωνσταντίνος, πλαστικός χειρουργός, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ.
Μούτσιος Ιωάννης, παθολόγος – ογκολόγος, αναπληρωτής διευθυντής Παθολογικής – Ογκολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Παγώνης Σωτήριος, αιματολόγος, διευθυντής επιστημονικός υπεύθυνος της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής “Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ”.
Λαζανάς Μάριος, λοιμωξιολόγος, συντονιστής διευθυντής του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος και της Μονάδας Λοιμώξεων του νοσοκομείου «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Αντζούλη Αλεξάνδρα, ιατρός, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ.
Παπαδάκης Μιλτιάδης, ιατρός, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ.
Καλαμπόκη Ελένη, ιατρός, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ.
Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, ιατρός, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ.
Πιερακέας Νικόλαος, παθολόγος, υπάλληλος της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ.
Αρμοδιότητες
Το ΑΥΣ του ΕΟΠΥΥ γνωματεύει – μεταξύ άλλων – για την αναγκαιότητα χορήγησης αντλίας ινσουλίνης στους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη, την αναγκαιότητα της αντικατάστασης αντλίας ινσουλίνης μετά την παρέλευση πενταετίας στους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη.

Γνωματεύσει, επίσης, για θεραπείες που δεν είναι ευρέως διαδεδομένες ή την αναγκαιότητα μετακίνησης ασφαλισμένων, οι οποίοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα αιμοκάθαρσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του