ΜΟΝΟ 5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 32 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης καταδικάστηκαν από το Εφετείο Πειραιά 5 μόνο από τους 32 κατηγορουμένους οι οποίοι δικάζονταν για την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης...
με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1» τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα.
Αθώους έκρινε το δικαστήριο τον ιδιοκτήτη του πλοίου αλλά και τα μέλη του πληρώματος που ήταν μεταξύ των 32 κατηγορουμένων.
H εισαγγελέας την περασμένη Παρασκευήυ είχε ζητήσει την ενοχή των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης τους οποίους περιέγραψε ως αρχηγικά μέλη εγκληματικής οργάνωσης διεθνούς εμβέλειας.
Το πλοίο «Noor 1» εντοπίστηκε τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα από άνδρες της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Η υπόθεση έχει συνδεθεί με μυστηριώδεις θανάτους, ενώ υπάρχει συνεχή συνεργασία των ελληνικών αρχών με αρχές ξένων χωρών για την υπόθεση.
Ο κύκλος των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου και το δικαστήριο διέκοψε για να ανακοινωθεί η απόφαση.
Οι 2,1 τόνοι ηρωίνης καταστράφηκαν παρουσία εισαγγελέα και στελέχους του Γενικού Χημείου του Κράτους σε υψικάμινο εκτός Αθηνών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του