Και ξανά από την αρχή - Δεκάδες βάρκες με μετανάστες φτάνουν σε Λέσβο και Χίο


armjeΒάρκες με μετανάστες και πρόσφυγες φτάνουν τις τελευταίες μέρες στη Χίο και στη Λέσβο δημιουργώντας έντονο κλίμα ανησυχίας στις τοπικές αρχές. Τις τελευταίες πέντε μέρες, από το πρωί της Τρίτης μέχρι και σήμερα το μεσημέρι στη Λέσβο έφτασαν 270 άτομα. Στη Χίο 84. Ενώ στη Σάμο μόλις τρεις.
Σήμερα το πρωί, στη Λέσβο σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας βρίσκονται εγκλωβισμένοι 2960 πρόσφυγες και μετανάστες. Στη Χίο 2480. Και στη Σάμο 1059. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται 6499 άτομα τα οποία στο σύνολο τους έχουν αιτηθεί τη χορήγηση ασύλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του