ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ: «ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ!» (ΒΙΝΤΕΟ)








ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ… «OTI MAΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ!»

Νέα επίθεση σε Γκιουλέν – Ζητά από τους Αμερικανούς να τον επιστρέψουν στην Τουρκία – «Ό,τι μας ζητήσατε, σας το δώσαμε» λέει στις ΗΠΑ
«Δεν μπόρεσαν με τις βόμβες να σταματήσουν τη Βουλή»
«Αυτό που συνέβη ήταν μια πράξη αυτών που δεν μπορούσαν να χωνέψουν και δεχτούν την ανάπτυξης της Τουρκίας»
«Ο θεός ήταν με το μέρος μας»
«Ως έθνος υπήρξε κινητοποίηση όλων των πολιτών του λαού και θα επαναλάβω ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις διαδηλώσεις όλη την εβδομάδα»
«Οι δυνάμεις ασφαλείας θα είναι αρωγοί και στο πλευρό μας. Όπως διαπιστώσατε έγιναν πολλές συλλήψεις. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε εδώ. «
«Eσείς αποτελείται την καρδιά της Τουρκίας»
«Πολλά μέλη του δικαστικού σώματος έχουν απομακρυνθεί όπως και του ανώτατου συμβουλίου δικαιοσύνης»
«Θα πορευθούμε στο μέλλον ακόμη πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι»
«Το χρώμα της σημαίας μας αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία μας και αυτό ειναι προς τιμή των μαρτύρων του έθνους. Αυτό που κάνει τη σημαία είναι το αίμα που έχει χυθεί γι αυτήν»
«Θα είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και σπουδαίοι. Όλοι μαζί είμαστε αδέρφια και Τούρκοι. Η δύναμη απορρέει από ένα κράτος που δεν μπορεί να διαιρεμένο.»
«Προσπάθησαν να διχάσουν τη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα και η προσπάθεια συνεχίζεται στο νότιο τμήμα της Τουρκίας. Αυτή η χώρα δεν θα αφεθεί στα χέρια μερικών τρομοκρατών. Θα βγούμε δυνατότεροι.»
«Τα γεγονότα αυτά αποκάλυψαν ποιος είναι ποιος και θα στραφούμε εναντίον τους και τους αμερικανούς φίλους μας θα συνεργαστούμε ώστε να παραδώσουν τους επικεφαλείς που βρίσκονται στην Πενσυλβάνια.»
«Θα παραμείνουμε ισχυροί και δυνατοί και αυτό θα είναι δυνατό μας σύνθημα μέχρι το τέλος»

Σε λίγο το βίντεο…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του