Η ΛΑΕ για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία


ae12"Η 

απεριόριστη καταδίκη μας στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία δεν σημαίνει κανενός είδους ανοχή στον αυταρχισμό και στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του καθεστώτος Ερντογάν"

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας
Καταδικάζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την δημοκρατία και τον εκδημοκρατισμό στην γειτονική χώρα και τάσσεται εναντία σε κάθε μορφή αντιδημοκρατικής επιβουλής και αυταρχισμού εις βάρος του Τούρκικου λαού.Η απεριόριστη καταδίκη μας στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία δεν σημαίνει κανενός είδους ανοχή στον αυταρχισμό και στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του καθεστώτος Ερντογάν και πολύ περισσότερο στις τυχοδιωκτικές επεμβάσεις του στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στην Συρία.Η καταρχήν διστακτικότητα της δύσης να καταδικάσει απερίφραστα την απόπειρα πραξικοπήματος δεν προκαλεί μόνο εύλογα ερωτηματικά αλλά και ανησυχία για τον ρόλο των Ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή.


Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την βαθιά της αλληλεγγύη και την δημοκρατική, αγωνιστική της συμπαράσταση στην Τουρκική Αριστερά και τις λαϊκές, προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις του Τούρκικου λαού, με την ελπίδα ότι ενωμένες θα μπορέσουν να διαμορφώσουν ένα καινούργιο δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσωπο της Τουρκίας, το οποίο, πέραν των άλλων, θα συμβάλει στην Ειρήνη στην περιοχή καθώς και στη φιλία και συνεργασία Ελλάδας και Τουρκίας, στη βάση των αρχών της Χάρτας του ΟΗΕ και του Διεθνούς Δικαίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του