AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ>Στο Εξωτερικών ο Παππάς, στο Δικαιοσύνης ο Κοτζιάς, στο Δημόσιας Τάξης ο Πολάκης Ολα τα ονόματα του εκρηκτικού ανασχηματισμού







Εναν εκρηκτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” δεν ισχύουν τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα και θα υπάρξουν εκπλήξεις μεγατόνων.

Η πρώτη είναι η μετακίνηση του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά στο υπ. Εξωτερικών.

Ο Παππάς γνωρίζει ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών θα έχει ουρά και αρκετά επεισόδια ακόμη και δεν έχει διάθεση να εμπλέκεται σε μια φθοροποιό διαδικασία όπως με το αν θα προσλάβουν ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης τους απολυμένους του Mega, του STAR, ακόμη και του Alpha εάν δεν βρεθεί ένας ικανοποιητικός τρόπος να παραμείνουν όλα τα κανάλια σε λειτουργία.

Ο Νίκος Παππάς λοιπόν ετοιμάζεται να μετοικήσει στο υπ. Εξωτερικών.

Ο Πάνος Καμμένος εκτός από υπ. Αμυνας θα είναι και ο νέος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στη θέση του Δραγασάκη.

Ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα μετακινηθεί στο υπ. Δικαιοσύνης μια και ο πρωθυπουργός θέλει να υπάρχει στο συγκεκριμένο πόστο μια σιδερένια γροθιά. Ο Κοτζιάς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος.

Ο Νίκος Τόσκας θα φύγει από το υπ. Δημόσιας Τάξης για δύο λόγους: O ένας είναι τα δακρυγόνα στους συνταξιούχους και ο άλλος είναι οι 3.000 και πλέον αστυνομικοί οι οποίοι εξακολουθούν να υπηρετούν σαν οικιακοί βοηθοί σε δημοσιογράφους, εκδότες και λοιπούς επιχειρηματίες οι περισσότεροι από τους οποίους χρησιμοποιούν την αστυνομική συνοδεία για να πουλάνε μούρη στον περίγυρο. Ο Τσίπρας έλαβε την συγκεκριμένη λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου από έμπιστό του συνεργάτη και τρελάθηκε από τα “σημεία και τέρατα”.

Το υπουργείο Οικονομικών ξηλώνεται στην κυριολεξία. Νέος τσάρος της Οικονομίας θα είναι ο Γιώργος Χουλιαράκης με αναπληρωτή υπουργό τον Δημήτρη Καμμένο των ΑΝΕΛ στην θέση του Τρύφωνα Αλεξιάδη αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες.

Σπίτι του θα πάει ο Γιώργος Κατρούγκαλος και το υπ. Εργασίας θα το αναλάβει ο Κουρουμπλής.

Η Ολγα Γεροβασίλη θα είναι η νέα υπουργός Υγείας- έχει και αξονικό τομογράφο στην Αρτα, άρα γνωρίζει το αντικείμενο.

Ο σημερινός υπουργός Ξανθός θα μετακινηθεί στο υπ. Ενέργειας, στην θέση του Σκουρλέτη.

Υπουργός Δημόσιας Τάξης αναλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης τον οποίο ο Τσίπρας θεωρεί πετυχημένο στο πόστο του παρά την εκρηκτικότητα του χαρακτήρα του.

Στην θέση του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά τοποθετείται ο Νίκος Φίλης.

Ο Λευτέρης Κρέτσος παραμένει στο πόστο του. Ο Χρήστος Σπίρτζης επίσης. Οπως και οι Γιώργος Σταθάκης και Κοντονής. Το υπουργείο Παιδείας περνάει στους ΑΝΕΛ-ακόμη δεν έχουμε το πρόσωπο. Πάντως οι ΑΝΕΛ θα είναι ενισχυμένοι στην νέα κυβέρνηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του