ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ με αυτοκτονίες αστυνομικών της ΕΥΠ στο «Ελ. Βενιζέλος»!! Τι συμβαίνει;







Ένα περιστατικό που παραπέμπει σε θρίλερ, σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο υπεύθυνος του κλιμακίου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών βρέθηκε πυροβολημένος στην κοιλιά. Τον αστυνομικό, ο οποίος είναι αποσπασμένος στην ΕΥΠ, βρήκαν συνάδελφοί του μέσα στο γραφείο του στο αεροδρόμιο.


ΕΚΤΑΚΤΟ – ΘΡΙΛΕΡ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αστυνομικό της ΕΥΠ που βρέθηκε πυροβολημένος στην κοιλιά!

Δεν είναι όμως το πρώτο περιστατικό «αυτοκτονίας» αστυνομικού στο «Ελ. Βενιζέλος», ας δούμε τι είχε συμβεί στις 27 Μαΐου 2013:

Η «αυτοκτονία» του Χριστόφορου Κωστίκου

Κανείς από τους συναδέλφους του δε γνώριζε ότι ο Χριστόφορος Κωστίκος το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένος. Μπορεί το όνειρο του να έγινε πραγματικότητα και να αποσπάστηκε στην ΕΥΠ όμως τα προσωπικά προβλήματα που τον βασάνιζαν ήταν πολλά. Και έγιναν για αυτόν θηλιά που άρχισε σιγά, σιγά να σφίγγει και να τον πνίγει. Δεν μίλαγε πολύ και σχεδόν κανείς από τους δικούς του ανθρώπους δεν γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε. Τόσο σε προσωπικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Στα 34 του χρόνια, παντρεμένος χωρίς παιδιά, ο αστυνομικός που το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έδειχνε τις τελευταίες ημέρες να μη μπορεί να διαχειριστεί αυτό που του συνέβαινε και τον είχε καταβάλει.

Ήταν λίγο πριν τη μια σήμερα το μεσημέρι όταν μετέβη στον αερολιμένα Αθηνών, με δύο ακόμη συναδέλφους του προκειμένου να παραλάβει δύο αλλοδαπούς συλληφθέντες. Καθώς μιλούσε μαζί τους, προφασίστηκε πως ήθελε να πάει στην τουαλέτα και απομακρύνθηκε. Εκεί, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, το κόλλησε στον κρόταφο και αυτοπυροβολήθηκε. Οι αστυνομικοί που άκουσαν τον πυροβολισμό έσπευσαν στο σημείο και μια καθαρίστρια βρήκε το Χριστοφορο Κωστίκο να κείτεται νεκρός σε λίμνη αίματος.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο Σώμα της Αστυνομίας. Συνάδελφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφθασε στα άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα. Επέλεξε να πάρει μαζί του το μυστικό και τους λόγους που τον οδήγησαν να πατήσει τη σκανδάλη και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Δημοσίευση στις 27 Μαΐου 2013

Ο αστυνομικός της ΕΥΠ, εργαζόταν σε υποθέσεις σχετικές ακραίους μουσουλμάνους φονταμενταλιστές!

«Αυτοκτονία», λένε και αποφαίνονται οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση των δύο πυροβολισμών που έπληξαν τον 34χρονο Χριστόφορο Κωστίκο , πράκτορα της Ελληνικής Αντικατασκοπείας, μέσα σε τουαλέτα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και όπως- όπως πάνε να κλείσουν την υπόθεση.

Γιατί στα χέρια οποιουδήποτε έξυπνου αξιωματικού μια τέτοια ιστορία μπορεί να μην οδηγήσει πουθενά, μπορεί όμως και να οδηγήσει στο απόλυτο…χάος. Ο πρώτος πυροβολισμός τον σκότωσε, ο δεύτερος δικαιολογείται από τον ιατροδικαστή με το πέσιμο και το μεταθανάτιο σφίξιμο της σκανδάλης.Λένε. Έμπειροι είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν…

Ας ρίξουν όμως μια ματιά στο βιογραφικό του «αυτόχειρα», πέραν των «προσωπικών λόγων» που μπορεί να τον οδήγησαν στην αυτοχειρία:

Υπηρετούσε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μέχρι τον Οκτώβριο του 2009. Τότε ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Φώτης Παπαγεωργίου(ο οποίος μαζί με τους Ιωάννη Διώτη, Στέλιο Σύρρο και Φώτη Νασιάκο είχαν συμμετάσχει στις έρευνες για την εξάρθρωση της 17Ν), αναλαμβάνει υποδιοικητής της ΕΥΠ, ως προϊστάμενος των διευθύνσεων αντικατασκοπίας, αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας καθώς και της συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών. Ο αστυνομικός εντάσσεται στην δραστήρια ομάδα του και ασχολείται ενεργά με απόρρητες υποθέσεις του συγκεκριμένου τομέα.

Κάποιες πληροφορίες θέλουν τον πράκτορα της ΕΥΠ να είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με σοβαρά θέματα που είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση τρομοκρατικών πυρήνων από ακραίους μουσουλμάνους φονταμενταλιστές. Αληθεύουν όλα αυτά;

Αν ναι, ας τα ψάξουν.

Αν όχι ας τα ρίξουν στη χοάνη του αρχείου.

Άλλωστε ο πατριωτισμός στην Ελλάδα έχει πεθάνει μαζί με όσους τον αντιπροσωπεύουν…

Δημοσίευση στις 28 Μαΐου 2013

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του