ΝΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Υπόγειες επαφές Σπίρτζη-Ακριτίδη για τις εκλογές στο ΤΕΕ...



Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Παραδοσιακά οι εκλογές των μηχανικών χαρακτηρίζονται από ετερογενείς συμμαχίες και εμφύλιες συγκρούσεις αλλά από ό,τι φαίνεται αυτό θα συνεχιστεί και φέτος όχι μόνο με ακόμα μεγαλύτερη ένταση αλλά και με χοντρό πολιτικό παρασκήνιο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Press-Gr, οι «λυκοφιλίες» ή φιλίες (;) στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος του παραδοσιακά κεντροδεξιού Χρόνη Ακριτίδη ο οποίος κόντρα στην επίσημη γραμμή της ΝΔ και παρά τις αλλεπάλληλες συνομιλίες του με το γραμματέα της ΝΔ επιμένει να κατέβει σε άλλο ψηφοδέλτιο κόντρα στην ΔΚΜ!

Τι είναι όμως αυτό που κάνει ένα προβεβλημένο στέλεχος ενός κόμματος που «βλέπει» εξουσία, την ώρα μάλιστα που για πρώτη φορά η παράταξή του έχει την προεδρία του ΤΕΕ να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα και να μην βάζει «πλάτη» στην παράταξή του;

Η πρώτη αιτιολογία θα μπορούσε να είναι ότι αυτή η στάση οφείλεται σε προσωπικές πικρίες και φιλοδοξίες (κάποιοι λένε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαπραγματευτείς). Όμως η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά έμπειρος και κομματικός, ώστε να λειτουργεί με τόσο απροκάλυπτο τρόπο.

Η δεύτερη ερμηνεία και πιο πραγματική είναι ότι έχουν υπόσταση οι πληροφορίες περί ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με των πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ και νυν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζη ο οποίος παρότι είναι το κόκκινο πανί για τη ΝΔ, ένα τμήμα στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Τεχνικό Επιμελητήριο είναι έτοιμο να συνεργαστεί δολίως μαζί του. Πρόκειται για την καραμανλική πτέρυγα που συνεχίζει να δίνει πισώπλατες μαχαιριές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, βοηθώντας με διάφορους τρόπους την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κ. Ακριτίδης άλλωστε βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, από την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος Αθηναίων, με τον Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος συμμετέχει κι αυτός, μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, στο καραμανλικό παιχνίδι εσωκομματικής υπονόμευσης του Κ. Μητσοτάκη.

Σίγουρα βρισκόμαστε μπροστά σε περίεργο νταραβέρι εν όψει και των εκλογών στο ΤΕΕ που είναι σημαντικό και ως πολιτικό κάστρο..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του