Με εντολή Καμίνη κατέβηκαν όλες οι αφίσες του Τσίπρα από την Αθήνα

Εντολή να κατέβουν όλες οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κάνοντας μάλιστα λόγο για παράνομη αφισοκόλληση.
«Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας αφαίρεσαν χθες το βράδυ όλες τις παράνομες αφίσες από το κέντρο της πόλης», αναφέρεται σε tweet του δημάρχου.
Η αφισοκόλληση αυτή, μάλιστα, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Καραμέρο.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ρώτησε τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης, αλλά κυρίως ως Οικολόγος τι γνώμη έχεις για αυτή την αφισορύπανση;»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του