Επιστολή-σοκ αναρχικών με απειλές για δολοφονίες αστυνομικών




Ευθείες απειλές με εκφράσεις που προκαλούν ανατριχίλα, περιέχει το κείμενο αναρχικής ομάδας που δημοσιεύεται σήμερα σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι απειλές στρέφονται κατά αστυνομικών και όπως χαρακτηρίστηκα αναφέρεται σε σημείο του κειμένου «τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι άξιοι να μην τους αναγνωρίζουν ούτε οι μάνες τους όταν θα βρομίζουν τα νεκροκρέβατα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου....»

Το κείμενο φαίνεται πως υπογράφεται από την αναρχική ομάδα «Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός». Αφού κάνει αναφορά στο περιστατικό αλλοδαπού στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων, ο οποίος βρήκε το θάνατο πέφτοντας από το παράθυρο, αλλά και στο περιστατικό του τμήματος Ομόνοιας με τις καταγγελίες ανηλίκων προσφυγόπουλων κατά αστυνομικών, καταλήγει με τη φράση «ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ».«ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΑΛΑΝΙ ΔΕΚΑ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ»

Οι απειλές έχουν θέσει σε συναγερμό τις αρχές και προκαλούν ανησυχία στους κόλπους της αστυνομίας, που δεν αποκλείουν αντίποινα σε βάρος αστυνομικών αλλά και καταδρομικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή όπως την δημοσιεύει το athens.indymedia.org

ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Η κρατική καταστολή χρόνια τώρα δεν δείχνει μόνο τα δόντια της, δαγκώνει κιόλας.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε μια υπερπροσπάθεια από το στρατόπεδο του κράτους και του κεφαλαίου να στοχοποιηθεί και να ποινικοποιηθεί, πιο πολύ από ποτέ, κάθε κίνηση που εναντιώνεται στη καθημερινή υποδούλωση και τρομοκρατία που διαπνέει τις καθημερινότητές μας. Παρά τις μεγαλεπήβολες «αριστερές» κυβερνητικές υποσχέσεις για εξάλειψη της αστυνομικής «αυθαιρεσίας» και τις εντατικές μεθοδευμένες κινήσεις των ΜΜΕ για να παρουσιαστεί το αστυνομικό σώμα, ντυμένο σε ένα κοινωνικό προσωπείο, ως ένας θεσμός που προστατεύει τους (έλληνες πάντα) πολίτες από τα «ταραχοποιά» στοιχεία κάθε είδους και μορφής*, η κρατική καταστολή χρόνια τώρα δεν δείχνει μόνο τα δόντια της, δαγκώνει κιόλας. Τελευταία όμως, οι πληγές που αιμορραγούν έχουν όνομα.

Στις 3 Αυγούστου τα ίχνη Pellumb Marnikollaj χάνονται, μετά από την καταναγκαστική «επίσκεψη» στο α.τ. Πατησίων για να δώσει το «παρών» που του είχε επιβληθεί εδώ και τέσσερις μήνες μετά από την αποφυλάκισή του. Μετά από ένα οκταήμερο ερευνών και πιέσεις από δικηγόρο, εντοπίζεται η σορός του, λίγο πριν την ταφή. Το πτώμα του Pellumb διακομίστηκε κρυφά από το μπατσότμημα στον Ερυθρό Σταυρό ως «σορός άγνωστων στοιχείων» και χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε ενημέρωση σε κανέναν, είτε συγγενικό πρόσωπο, είτε θεσμό (αλβανική πρεσβεία). Μετά από ιατροδικαστική εξέταση, φανερώθηκε το γεγονός ότι ο Pellumb είχε υποστεί βασανιστήρια και βιαιοπραγίες. Οι βρωμόμπατσοι μπροστά σε αυτές τις κατηγορίες αρκέστηκαν στο να δηλώσουν ότι ο Pellumb πήδηξε από τον δεύτερο όροφο γιατί του ανακοινώθηκε πως εκκρεμεί νέο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για ληστεία. Και κάπως έτσι, στην λίστα των κρατικών δολοφονιών, προστέθηκε άλλο ένα όνομα.

Μετά από ένα μήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου, τα παλικάρια της ελ.ας. απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι άξιοι να μην τους αναγνωρίζουν ούτε οι μάνες τους όταν θα βρομίζουν τα νεκροκρέβατα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου. Στις 12 το μεσημέρι η παιδική θεατρική ομάδα της κατάληψης στέγης «2ο φιλοξενείο», που βρίσκεται επί της Αχαρνών, προσήχθη άμεσα από τους εργαζόμενους κάγκουρες της ΔΙ.ΑΣ. Η εν λόγω ομάδα αποτελούνταν από πέντε παιδιά ηλικίας 12-14 χρονών και δύο, είκοσι και εικοσιδύο, αντίστοιχα. Η ελ.ας. έστησε ολόκληρη επιχείρηση καθώς η μεταφορά στο τμήμα στελεχώθηκε από οχτώ μηχανές, δύο περιπολικά, ασφαλίτικα και αντιτρομοκρατική μονάδα. Τα μισθωτά αστροπελέκια της αριστεράς θεώρησαν τα άτομα αυτά επικίνδυνα καθώς στη κατοχή τους βρέθηκαν πέντε πλαστικά όπλα μινιατούρες, ένα λάπτοπ και τα κοστούμια για μία θεατρική παράσταση που επρόκειτο να δώσουν εκείνη τη μέρα. Αφού κατασχέθηκαν και τα κινητά τους οδηγήθηκαν στο 4ο α.τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το γνωστό κολαστήριο της ελ.ας. Μέσα στα τείχη και την ασφάλεια του «σπιτιού» τους, οι μπάτσοι ανάγκασαν τα παιδιά να γδυθούν υπό την μουσική υπόκρουση σεξουαλικών υπονοούμενων, τα ανάγκασαν να κάνουν κύκλους γυμνά και όσα από αυτά αρνήθηκαν να ξεγυμνωθούν φάγανε ξύλο, και σεξιστικά μπινελίκια. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 10 ολόκληρες ώρες παράνομης κράτησης χωρίς καμία απολύτως κατηγορία.

Τα παραπάνω γεγονότα δε μας σοκάρανε, ούτε μας έκαναν να πέσουμε απ τα σύννεφα (αυτό το σπορ ανήκει στους μικροαστούς συμπολίτες μας). Απεναντίας τροφοδοτούν το μίσος και την οργή που τρέφουμε για το κράτος, το κεφάλαιο και τα σώματα ασφαλείας τους. Τα παραπάνω γεγονότα εντάσσονται σε μια σειρά από κινήσεις που στόχο έχουν την πλήρη εκφόβιση και υποταγή κάθε ατόμου που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του συνετού και έννομου πολίτη.

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε μια γενικευμένη επίθεση του κράτους ενάντια σε όποιο κοινωνικό κομμάτι συνεχίζει να αντιστέκεται. Αφού η αριστερή ελπίδα κατάφερε να εξαλείψει οποιαδήποτε κοινωνική αντίσταση υπήρχε ενάντια στα μνημόνια και την οικονομική υποδούλωση, τώρα μέσω των ΜΜΕ και των μπάτσων προσπαθούν να εξαλείψουν τις τελευταίες και πιο δραστικές αντιστάσεις που έχουν απομείνει. Τα κανάλια σχεδόν κάθε βράδυ στις οχτώ, κάνουν λόγο για το άβατο των Εξαρχείων, την ανεξέλεγκτη δράση των αντεξουσιαστών, την αδράνεια της κυβέρνησης ως προς το θέμα αυτό και τους καΐμενους και ταλαιπωρημένους υποτιθέμενους κατοίκους των Εξαρχείων. Χωρίς όμως να κάνουνε λόγο για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε καταλήψεις από το προστατευόμενο παρακράτος. Χωρίς όμως να κάνουνε λόγο για τη μακροχρόνια συνεργασία μπάτσων και μαφίας η οποία αφήνει τα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών και λευκής σαρκός να δρουν ανενόχλητα στη περιοχή και όχι μόνο.

Σε όλο αυτό το κλίμα «κράτους έκτακτης ανάγκης», έρχεται να προστεθεί ένα επερχόμενο «νέο μοντέλο πιο ευέλικτης και περισσότερο παρεμβατικής Αστυνόμευσης για τα Εξάρχεια». Πιο συγκεκριμένα η ελ.ας. ανακοίνωσε την απόσυρση διμοιριών των ΜΑΤ (εδώ γελάμε) από τη περιοχή για να μην της προσδίδεται μια εικόνα στρατιωτικοποίησης καθώς και τη στελέχωση τμημάτων και μονάδων άμεσης δράσης από 500 αστυνομικούς που θα μετατεθούν από στόχους πολυτελείας. Επίσης είναι στα σκαριά η συγκρότηση 24 νέων μονάδων ΟΠΚΕ για τις οποίες αναφέρεται ότι θα φέρουν πρωτοπόρα βαρύ εξοπλισμό και υλικοτεχνικά μέσα και θα «ελέγχουν και θα παρεμβαίνουν δυναμικά με τζιπ» για να αποκαταστήσουν το χαμένο αίσθημα ασφάλειας στη περιοχή. Και όλα αυτά έπειτα από τις συνεχείς δηλώσεις και πιέσεις από φωτεινές πολιτικές προσωπικότητες της αντιπολίτευσης οι οποίες δίχως να σκεφτούν και εκ'του ασφαλούς απειλούν τη περιοχή και τον κόσμο που δρα σε αυτή με #exarhia_telos και λοιπές τέτοιες μαλακίες.

Όλα αυτά δε μας τρομάζουν αντιθέτως μας τσατίζουν ακόμα περισσότερο.Το κράτος μας βρίσκει και θα μας βρίσκει μπροστά του.

ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΑΛΑΝΙ ΔΕΚΑ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ

Πρωτοβουλία από τον Οχετό

*Προφανώς για τα ασπόνδυλα της ελ.ας ταραχοποιά στοιχεία είναι οι μετανάστες και οι μετανάστριες, οι άστεγοι και οι άστεγες , οι τοξικοί και οι τοξικές, οι σεξεργάτριες, οι περίεργοι και οι περίεργες, οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι τρανς, τα αλάνια των πλατειών, οι αναρχικοί και οι αναρχικές και οποιοδήποτε άλλο υποκείμενο δεν (θέλει να) συνάδει με το μέτρο και το σταθμό της μικροαστικής τάξης και της ασφάλειας που ονειρεύεται να επιβάλλει το κράτος.
0

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του