ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΨΗ ΒΟΥΤΣΗ : ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ… ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!





ΑΝΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Μια πολύ περίεργη άποψη για τον επικείμενο ανασχηματισμό και την κυβέρνηση Τσίπρα, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος σε τόσο σημαντικά πολιτικά ζητήματα πάντα εμφανίζεται μετριοπαθής και αρκετά αποστασιοποιημένος από την λογική του “κομματικού σωλήνα”. Ο Ν. Βούτσης ερωτηθείς για τον ανασχηματισμό έδωσε έμφαση στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι θα επηρεάσει τις αποφάσεις και για έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό! Η άποψη του Ν. Βούτση προακεί ερωτήματα γιατί υποτίθεται ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, λύσεις στο πολιτικό σύστημα δεν μπορούν να δώσουν τα κομματικά ακροατήρια και πολύ πειρσσότερα τα κομματικά συνέδρια που αφορούν μερικές εκατοντάδες στελέχη και όχι το σύνολο της κοινωνίας. Ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι την άποψη αυτή εξέφρασε ένα θεσμικό πρόσωπο που με την ευπρέπειά του εμφανίζεται σοβαρός και κρατάει, όσο μπορεί τις αποστάσεις που χρειάζονται από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου. Είναι προφανές ότι ο Ν. Βούτσης δεν τοποθετήθηκε έτσι εντελώς τυχαία, αλλά εσκεμμένα για να μπορέσει να απευθυνθεί στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εξοργισμένο με την κυβέρνηση και τα νέα μέτρα της οικονομικής πολιτικής. Στην ίδια συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα ο πρόεδρος της βουλής εξέφρασε την πεποίθηση ότι η παρούσα κυβέρνηση θα πετύχει τον στόχο της να ανακάμψει η χώρα με την κοινωνία όρθια, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί νέας κυβέρνησης με οικουμενικό Πρωθυπουργό, και λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι θέλουν να υπαγορεύσουν τις πολιτικές εξελίξεις.
Ο Νίκος Βούτσης τόνισε ότι ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης περιλαμβάνει τη διευθέτηση του χρέους, το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ, τους πόρους από το ΕΣΠΑ και την προσέλκυση επενδύσεων, προσθέτοντας πως αυτό το πρόγραμμα παρακολουθεί την κατά τα άλλα επώδυνη συμφωνία του περσινού καλοκαιριού.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, πρέπει να τελειώνει το καθεστώς περιορισμένης λαϊκής κυριαρχίας που ζούμε.

Σ.Σ. Fimotro : αρνητικότατη έκπληξη η άποψη του (συνήθως) σοβαρού Βούτση για τον ανασχηματισμό. Πιο αρνητική δε γίνεται.,..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του