ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ερχεται σκληρή επίθεση από τον Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ...




Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Την Δευτέρα το μεσημέρι πρόκειται να γίνει στη Βουλή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα διαπλοκής και διαφθοράς. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, ο κ. Τσίπρας ετοιμάζεται εκτός των άλλων να εξαπολύσει σκληρή επίθεση προς το ΠΑΣΟΚ.



Η επίθεση αυτή θα γίνει στον απόηχο της άσκησης κακουργηματικής δίωξης στον πρώην υπεύθυνο Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο με αφορμή το θέμα της διαχείρισης των 15 εκ. ευρώ και το δάνειο 5 εκ. ευρώ από την Τράπεζα Αττικής αλλά και της εισαγγελικής πρότασης για άσκηση κακουργηματικής δίωξης στον πρώην βουλευτή και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη σε συσχετισμό με την υπόθεση κατασκοπείας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Με αυτά τα δεδομένα είναι προφανές ότι στο πρωθυπουργικό στόχαστρο θα βρεθεί ολόκληρη η τελευταία περίοδος του ΠΑΣΟΚ από την ηγεσία του Γ. Παπανδρέου, τουΕυ. Βενιζέλου καθώς και της Φ. Γεννηματά η οποία έχει αποφασίσει να κόψει κάθε γέφυρα με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να διαμορφώσει ένα modus vivendi με τους προκατόχους της στο πλαίσιο της προσπάθειας για επανασυσπείρωση του χώρου καθώς το ΠΑΣΟΚ δείχνει -και στις δημοσκοπήσεις- μια αντοχή..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του