Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ... Ο Γ.Καμίνης κατάσχει σπίτια και αυτοκίνητα γιατί δεν πληρώνουν... κλήσεις οι άφραγκοι πολίτες ενώ η Αθήνα «βρωμοκοπάει»!


RU
Ο ΕΚΛ 
 
Την ίδια στιγμή όμως η Αθήνα βρωμάει από τα σκουπίδια. Φυσικά είναι ο Δήμαρχος που υποστήριξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να εκλεγεί πάλι.
 
Σπευσίππου και Πλουτάρχου. Ενας απο τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Κολωνακίου.
 
Ο Δήμαρχος αυτός έχει πολύ στενές σχέσεις με τον πασίγνωστο «επενδυτή» Τ.Σόρος ο οποίος απεργάζεται εθνοκτόνα σχέδια για την Ελλάδα και γενικώς για όλα τα έθνη αφού ονειρεύεται μια παγκόσμια κυβερνητική δομή.
 
Το 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας υπερψήφισε κατά πλειοψηφία την πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη για την αποδοχή της δωρεάς, ύψους 663.000 ευρώ, της διεθνούς οργάνωσης Open Society, την οποία έχει ιδρύσει ο Τζορτζ Σόρος.
 
Τα χρήματα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τότε έλεγε ότι θα δοθούν για την ανακαίνιση του δευτέρου ορόφου του παλαιού Φρουραρχείου, προκειμένου να στεγαστούν σε αυτό ΜΚΟ και άλλες υπηρεσίες του Δήμου για τη φροντίδα των αναξιοπαθούντων!
 
Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δωρεά προέρχεται από έναν κερδοσκόπο, ο οποίος διέλυσε κυριολεκτικά τη χώρα, δημιουργεί υποψίες και ερωτηματικά για το πόσο «αθώα» είναι τελικά τόσο η ίδια η δωρεά όσο και αποδοχή της.
 
Πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο άνθρωπος που προέβλεπε, με δηλώσεις και άρθρα του σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, την βέβαιη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και εκτόξευε τα ελληνικά spreads πριν κιόλας ενταχθεί η ελληνική οικονομία στην ομπρέλα του πρώτου μνημονίου,να εμφανίζεται ως «σωτήρας» της χώρας;
 
Ο Σόρος μέσω αντίστοιχων δωρεών έχει χρηματοδοτήσει και μια σειρά από μεθοδευμένες «δημοκρατικές εξεγέρσεις»,με τα γνωστά αποτελέσματα.
 
Οι δωρεές του στο Δήμο της Αθήνας δεν είναι «αθώες»
 
Μπαράζ κατασχέσεων και για δημοτικά τέλη: Πλήθος κατασχέσεων για απλήρωτα δημοτικά τέλη, παράνομη στάθμευση και άλλου είδους μικροπαραβάσεις πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων, με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες να αναφέρονται σε «απροσδόκητη αναλγησία εκ μέρους της δημοτικής αρχής». 
 
 
 
 
 
Κι ενώ είναι παραπάνω από σαφές ότι η κυβέρνηση δείχνει να έχει υποστεί απώλειες στις κατασχέσεις για τις οφειλές προς το Δημόσιο, ο εν λόγω δήμος σπάει όλα τα ρεκόρ και μάλιστα καταδείχθηκε από το Μαξίμου ως ο αποκλειστικός υπεύθυνος για μια πολιτική, όμως, που έχει κεντρικά χαρακτηριστικά. Εξάλλου το θεσμικό πλαίσιο των κατασχέσεων ψηφίζεται από τις κυβερνήσεις και όχι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Ειδικότερα, κατασχέσεις κατοικιών αξίας 100.000 και 300.000 ευρώ για ποσά της τάξης των 500-600 ευρώ, αλλά και κύμα διώξεων κατά οφειλετών για παραβάσεις που κανονικά δεν θα έπρεπε να οδηγούν σε τόσο σφοδρή επίθεση δημιουργούν εύλογη απορία, ενώ αξιοσημείωτη είναι η επιλογή του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη να αμφισβητεί το όλο ζήτημα που έχει προκύψει παρά τις αποδείξεις που ξεκάθαρα υπάρχουν. Την περασμένη εβδομάδα, δίχως να υπάρξει καμία απολύτως διάψευση, παρουσιάσαμε το πρόβλημα που εντάθηκε την Τετάρτη, δημιουργώντας τριγμούς στην κυβέρνηση.
 
Ωστόσο και σήμερα είμαστε σε θέση να καταδείξουμε ότι οι κατασχέσεις αυτού του τύπου έχουν πάρει πλέον μορφή χιονοστιβάδας και αποτελούν πάγια πλέον εικόνα. Ειδικότερα, όπως παρουσιάζουμε, για οφειλή 599,45 ευρώ προς τον Δήμο Αθηναίων κατασχέθηκε στις 12 Οκτωβρίου διαμέρισμα 71 τ.μ. επί της οδού Αριστοτέλους 11-15 στο κέντρο.
 
Η αξία του ακινήτου κατά τον χρόνο κατάσχεσής του ήταν 110.000 ευρώ. Αλλη κατάσχεση αφορά χρέος προς το Δημόσιο ύψους 707,42 ευρώ του οφειλέτη Σ.Γ., ο οποίος απώλεσε τη μισή εξ αδιαιρέτου οριζόντια ιδιοκτησία του σε ισόγειο όροφο 264,5 τ.μ. αξίας 107.000 ευρώ. Και πάλι στον Δήμο Αθηναίων η εν λόγω δημοτική αρχή προέβη στον αναγκαστικό πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη Α.Κ. για οφειλή 1.000 ευρώ, ήτοι κατοικία 142,3 τ.μ., αξίας 150.000 ευρώ στην οδό Καλλιδρομίου.
 
Τέλος, σε άλλη μία περίπτωση χάθηκε περιουσία 600.000 ευρώ στη Φιλοθέη, στην οδό Συμεώνογλου, συγκεκριμένα 1.300 τ.μ. για χρέος 9.857,68 ευρώ. 
 
Βέβαια τα κατασχετήρια του Δήμου Αθηναίων δεν σώζουν την κατάσταση για την κυβέρνηση, καθώς μεγάλο πλήθος αυτών αφορά και κατασχέσεις για οφειλές προς την Εφορία. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα σε Λαύριο και Βόλο όπου κατασχέθηκε κατοικία μακροχρόνια ανέργων για συνολική οφειλή 625.54 ευρώ από μη καταβολή ΕΤΑΚ-ΕΕΤΗΔΕ και ΕΝΦΙΑ.
 
Οπως αναφέρει ο γνωστός δικηγόρος για θέματα προστασίας της στέγης Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο οποίος ανέδειξε και το θέμα, «πρόκειται για πλειστηριασμούς που γίνονται με ιδιαίτερα ανάλγητο τρόπο και πολύ πιο κάτω από τις πραγματικές αντικειμενικές αξίες, καθώς έχουμε τιμές κρίσης στα ακίνητα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι κατοικίες, σε δεύτερη φάση, αν δεν πλειστηριαστούν, βγαίνουν στο σφυρί στα 2/3 της τελικής αξίας τους. Δυστυχώς, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει καταστρατηγηθεί και ο νόμος Κατσέλη»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του