ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


Τη θέση του για σύσταση οικομενικής κυβέρνησης επανέλαβε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή Ακραίως στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή.
Ο Β. Λεβέντης τόνισε πως “με 153 βουλευτές δεν έχουμε σταθερότητα. Η χώρα πρέπει να βγάζει εικόνα σταθερότητας και επιμένω να κάνουμε έναν μεγάλο συνδυασμό μήπως έρθουν επενδύσεις. Δεν πυροβολώ τον Τσίπρα, του κάνω αυστηρή κριτική και ζητάω αυτό που πρέπει για τη χώρα”.

“Δεν έχει νόημα να σώσω μια κυβέρνηση που καταρρέει” συμπλήρωσε και δήλωσε πως “το άγχος μου είναι να φτιαχτεί μια οικουμενική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση”. Διευκρίνισε ότι “εντολή των ψηφοφόρων μου να κάνω το 4%, 10%. Το μόνο κοινό σημείο Ένωσης Κεντρώων – ΣΥΡΙΖΑ η απλή αναλογική”.

Για τις τηλεοπτικές άδειες: “Δεν ψήφισα τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Τονίζω ότι δεν πρέπει να κοπεί κανένα κανάλι, να πληρώσουν όλοι και να ανοίξει το ΕΣΡ” ενώ ξεκαθάρισε πως “δεν θα στηρίξω τον Τσίπρα, καλύτερα να γίνουν εκλογές. Οι επιλογές είναι να συνεχίσει ο Τσίπρας τον Γολγοθά, ή οικουμενική κυβέρνηση και εκλογές. Δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση, αν σκοντάψει. Οι εκλογές είναι κοντά”.

Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση στη Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Η Γεννηματά έχει ήδη συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη, του δώρισε 50 έδρες. Μόνο με συμφωνία κάνεις δώρο 50 έδρες σε κάποιον, αλλιώς είσαι βλαξ”.

Για τη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα του χρέους, είπε: “Όταν ζητάς ελάφρυνση χρέους, πρέπει πρώτα να έχεις υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις. Τον Ιανουάριο του 2015 συντελέστηκε η μεγαλύτερη απάτη στην Ελλάδα”, ενώ για τον κ. Καλλιάνο που αποχώρησε από την Ενωση Κεντρώων “την ανακοίνωση παραίτησής του δεν την έγραψε μόνος του ο Καλλιάνος”.

Ο κ. Λεβέντης έριξε βόμβα και για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων: “Μου είπε ο ΣΕΒ να μη στηρίξω την απλή αναλογική, να κάνω πίσω. Για ποιο λόγο μου το είπαν; Αγαπάνε τον Μητσοτάκη. Με πλησίασαν και μου είπαν “άλλαξε πορεία, αν θες τη βοήθειά μας”.

Τέλος, υποστήριξε ότι “οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζονται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αλλά λένε ότι τα κάνουν όλα εξ ανάγκης. Πανίσχυρος αυτή τη στιγμή είναι ο Τσίπρας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Για τους πλειστηριαμσούς: “Η πρώτη κατοικία έως 200.000 ευρώ πρέπει να προστατευθεί από τους πλειστηριασμούς”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του