ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΕΘΗΚΕ ποιος έχει την off shore που μετέχει στην «Αυγή»...




Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Εξελίξεις αναμένονται συντόμως στο θέμα της μετοχικής σύνθεσης της εφημερίδας "Αυγή". Όπως πληροφορείται το Press-Gr, βρέθηκε ποιο φυσικό πρόσωπο (που είναι και γνωστό!) συνδέεται με την κυπριακή off shore που εμφανίστηκε να διαθέτει το 2,5% των μετοχών της εταιρείας ύστερα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η σχετική αποκάλυψη είχε δημιουργήσει αίσθηση.
Η ίδια η εφημερίδα είχε παραδεχθεί ότι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μια εταιρεία κυπριακών συμφερόντων αγόρασε μετοχές της, αξίας 49.500 ευρώ ενώ, απαντώντας στην κριτική ότι δεν έχει δημοσιοποιήσει την τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, παρέθεσε δύο δημόσιες προσκλήσεις που δημοσιεύτηκαν στην έντυπη και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας στις 14.12.2013 και ανήμερα πρωτοχρονιάς (01.01.2014).
Την Κυριακή ίσως μάθουμε περισσότερα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του