Έκτακτες πτήσεις για τους μαθητές που είναι εγκλωβισμένοι στην Κρήτη



Έκτακτες δωρεάν αεροπορικές πτήσεις δρομολογούνται για τους μαθητές που έχουν ξεμείνει στην Κρήτη λόγω της απεργίας στα πλοία, με ενέργειες του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το cretalive, θα πραγματοποιηθούν 5 πτήσεις με τη sky express, 3 πτήσεις της Astra και όσες ακόμα απαιτούνται με την Aegean προκειμένου να επιστρέψουν οι μαθητές.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης από τις 10π.μ από το Ηράκλειο και από τις 2μ.μ από τα Χανιά για τη μεταφορά των παιδιών. Τον συντονισμό έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και από εκεί μπορούν να ενημερώνονται γονείς και μαθητές, ενώ γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό και την οργάνωση των μαθητών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του