Πούτιν: «Η συμμαχία μας με τον N.Τραμπ θα καταστρέψει τη παγκόσμια τάξη πραγμάτων στον πλανήτη» (βίντεο)






Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε υποσχεθεί ότι η νέα παγκόσμια τάξη θα καταστραφεί και θα εξαφανιστεί εντελώς από την ιστορία, μετά την επανασύσταση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ , όταν ο Ν.Τραμπ κερδίσει τις εκλογές για τον Λευκό Οίκο.

«Τώρα, που η προεκλογική εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες τελείωσε και ο νέος πρόεδρος είναι έτοιμος να εισέλθει στον Λευκό Οίκο, ελπίζουμε ότι θα προκύψει μια ευκαιρία για τη δημιουργία σχέσεων ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για τις δύο χώρες, αλλά και για την διασφάλιση της διεθνής σταθερότητας και ασφάλειας», δήλωσε ο Πούτιν στο διεθνές φόρουμ αφιερωμένο στην κληρονομιά της Ρωσίας, παρουσία εξεχόντων διπλωματών και πολιτικών όπως ο Yevgeny Primakov στη Μόσχα .

Ο Πούτιν συνεχίζοντας τόνισε «τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιθυμούσε να ακρωτηριαστούν τελείως οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ έχουν ματαιωθεί ανεπιστρεπτί. Η πρόθεση των ηγετών της παγκοσμιοποίησης να ωθήσουν τον κόσμο σε έναν παγκόσμιο πόλεμο έχουν εκτροχιαστεί εντελώς».

Αναφερόμενος στην τεταμένη σχέση ανάμεσα στη χώρα του και στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, ο Πούτιν είπε, «Αυτό δεν ήταν δικό μας λάθος, αλλά το φταίξιμο αφορά καθαρά την σημερινή αμερικανική κυβέρνηση , τα «γεράκια» , τους κερδοσκόπους και τους προπαγανδιστές στην Ουάσιγκτον».


Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης στο φόρουμ ότι σε πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία του με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τραμπ, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η «μη ικανοποιητική κατάσταση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ θα πρέπει να σίγουρα να αλλάξει άρδην» .

«Η Ρωσία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην νέα εταίρο της» , δήλωσε ο Πούτιν. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ενταχθεί «ψυχή και σώματι» στην σταυροφορία του για να νικηθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η οργάνωση αυτή θα «γονατίσει» αμέσως σε όλον τον κόσμο.

Το πρόβλημα έγκειται όμως στον εάν θα αφήσουν οι ταγοί της καταστροφής στην Ουάσιγκτον να αναλάβει και να ασκήσει την εξουσία του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ , κάτι που όπως φαίνεται φαντάζει δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του