Χρυσόγονος: Θα χρειαστούμε 16 δισ. ευρώ, άρα πρέπει να δανειστούμε ξανά



«Θεωρώ αρκετά πιθανό να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Ο κ. Χρυσόγονος τόνισε ότι «δεν αρκεί για τη χώρα μας να κλείσει αυτή η αξιολόγηση, αλλά θα χρειαστεί και άλλη μία αξιολόγηση η οποία θα πρέπει να κλείσει αργότερα. Η Ελλάδα το προσεχές διάστημα θα χρειαστεί ποσό 16 δισ. για να καλύψουμε τα τοκοχρεολύσια. Αναγκαστικά πρέπει να δανειστούμε. Ή από τους Ευρωπαίους ή από το ΔΝΤ. Δεν νομίζω να μας ξαναδανείσουν οι Ευρωπαίοι».
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «η αξιολόγηση έπρεπε να κλείσει από τον Μάρτιο του 2016, αλλά οι παράλογες απαιτήσεις από το ΔΝΤ έχει πάει πολύ πίσω».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του