ΠΟΛΕΜΟΣ! Ολόκληρη η μήνυση Καμμένου κατά Κουρτάκη-Τζένου Τι απαντάνε οι 2 δημοσιογράφοι1







Διαβάστε ολόκληρη τη μήνυση που υπέβαλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και του Διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου-όπως την δημοσιεύει ο Enikos.gr. Δείτε τι απαντάνε οι 2 δημοσιογράφοι.








Τι απαντάνε οι δύο δημοσιογράφοι. Η ανακοίνωσή τους μέσα από τη ΓΑΔΑ
“Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το “εγκληματικό αδίκημα” της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.
Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει..”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του