ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)





Μέσα σε τρεις εβδομάδες δολοφονήθηκε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία, δηλητηριάστηκε ο Ρώσος Πρέσβης στο Ισραήλ, βρέθηκε νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Ελλάδα, ενώ σκοτώθηκε και η διάσημη χορωδία Ensemble Alexandrov στην πτώση του ρωσικού Τουπόλεφ!

Μαφιόζικη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία

Ο Τούρκος αστυνομικός εισβάλει σε έκθεση ζωγραφικής το βράδυ της Δεύτερας 19 Δεκεμβρίου 2016 στην Άγκυρα πολύ απλά επιδεικνύοντας την ταυτότητά του και λίγο αργότερα πυροβολεί και δολοφονεί εν ψυχρώ τον πρέσβη της Ρωσίας Αντρέι Καρλόφ. Ακούγεται να λέει «απόψε δεν θα βγει κανείς από τους δυο μας ζωντανός» και πως «όσοι ευθύνονται για όσα γίνονται στο Χαλέπι θα το πληρώσουν».



Στο πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο, ο 22χρονος τζιχαντιστής φαίνεται να ακουμπά πολλές φορές το χέρι στο όπλο του και να βηματίζει γύρω από το θύμα του, προσπαθώντας να διαλέξει τη σωστή στιγμή για να «χτυπήσει».

Με ψυχραιμία που σοκάρει, είναι εμφανές ότι ο δράστης μιμείται τις κινήσεις σωματοφύλακα, προκειμένου να μην κινήσει τις υποψίες όσων παρακολουθούν την ομιλία του Ρώσου Πρέσβη. Ακόμα και τα ρούχα του είναι επιλεγμένα με βάση τον «ρόλο» που είχε αποφασίσει να παίξει, ενώ περιφέρεται στον χώρο χωρίς κανείς να υποψιάζεται τι σχεδιάζει να κάνει.

Η στιγμή που τραβάει το όπλο, όπως καταγράφεται στο βίντεο, είναι συγκλονιστική, αφού μπορεί κανείς να διακρίνει στις κινήσεις του την αποφασιστικότητά του να σκοτώσει και να σκοτωθεί για την «ιδεολογία» του.

Ο 62χρονος διπλωμάτης δέχθηκε τα πυρά του 22χρονου εν ενεργεία αστυνομικού λίγη ώρα αφού είχε ανέβει στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία του στην πρώτη του εκδήλωση στην Τουρκία μετά την επαναπροσέγγιση Μόσχας – Άγκυρας έπειτα από το ψυχροπολεμικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού.

Ο δράστης αφού άνοιξε πυρ κατά του Ρώσου διπλωμάτη, ο οποίος είχε διατελέσει πρέσβης στη Βόρειο Κορέα και είχε αναλάβει καθήκοντα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2013, φώναξε συνθήματα σχετικά με το Χαλέπι και τη Συρία στα τουρκικά και τα αραβικά.

«Μην ξεχάσετε το Χαλέπι. Μην ξεχάσετε τη Συρία. Ούτε εσείς, ούτε εγώ θα βγούμε ζωντανοί από εδώ μέσα. Εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι, εσείς θα πεθάνετε εδώ. Όσο τα κράτη μας δεν είναι ασφαλή, ούτε εσείς θα νιώσετε ασφάλεια. Όποιος έχει μερίδιο για τη σφαγή στη Συρία θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες», φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός εν ενεργεία αστυνομικός ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα, ενώ μιλώντας στα αραβικά και πριν πέσει νεκρός από σφαίρες αστυνομικών φώναξε: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «είμαστε οι απόγονοι εκείνων που στήριξαν τον προφήτη Μωάμεθ, στο όνομα της τζιχάντ».





Σοκ στη Ρωσία: Δηλητηρίασαν το Ρώσο πρέσβη στο Ισραήλ!

Τουρκικό δημοσίευμα (από το F5haber) που αναφέρεται σε νέο χτύπημα για τη Ρωσία με τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρέσβη στο Τελ Αβίβ

Δεκέμβριος 30, 2016.



Τελ Αβίβ.

Ο πρέσβης της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ, Αλεξάντερ Πέτροβιτς, σύμφωνα με αναφορά του νοσοκομείου δηλητηριάσθηκε σε δείπνο σε εστιατόριο της πόλης.

Ο Ρώσος διπλωμάτης αισθάνθηκε δυσφορία μετά το φαγητό και όπως έγινε γνωστό δηλητηριάσθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Yedioth Ahronoth», ο Πέτροβιτς αμέσως μετά το δείπνο του μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ.

Μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο ο Ρώσος πρέσβης εισήχθη για νοσηλεία στην εντατική θεραπεία.

Η ισραηλινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Ρώσος πρέσβης μετά από μερικές ώρες ιατρικής παρακολούθησης βρίσκεται, τώρα, σε καλή κατάσταση.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα του f5 haber, αναφέρονται σε ενδεχόμενη προσπάθεια επίθεσης με δηλητήριο κατά του πρέσβη Αλεξάντερ Πέτροβιτς.

Η ρωσική κοινωνία έχει συγκλονισθεί από το γεγονός αυτό που ακολουθεί τα πρόσφατα γεγονότα, της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, της πτώσης του ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα με την απώλεια όλων των επιβαινόντων, αλλά και του θανάτου του Ιγκόρ Σετσίν, κύριος σύμβουλος του διευθυντής της ‘Rosneft’, Όλεγκ Έροβινκ, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας.

Βρέθηκε νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Ελλάδα

Νεκρός βρέθηκε ο Ρώσος πρόξενος στην Ελλάδα Aντρέι Μαλανίν μέσα στο διαμέρισμά του στην Ηρώδου Αττικού.

Ο 55χρονος Ρώσος διπλωμάτης δεν πήγε το πρωί στο γραφείο του, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να αρχίσουν να τον αναζητούν.



Αργότερα, υπάλληλος της πρεσβείας πήγε στο διαμέρισμά του, όπου τον βρήκε νεκρό, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φέρει ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

H σορός του προξένου βρέθηκε στις 17.45 το απόγευμα. Το διαμέρισμά του βρισκόταν στον τρίτο όροφο 5οροφης πολυκατοικίας, επί της Ηρώδου Αττικού 7.

Aποκάλυψη ΜΟΝΟΝ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Έβγαλε τον Τσαλικίδη «αυτοκτονημένο». Γιατί τον έστειλαν και στον Ρώσο πρόξενο;



Διαβάστε επίσης :

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ… ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκληρίστηκε η διάσημη στρατιωτική χορωδία Αλεξάντροφ στο μοιραίο Τουπόλεφ

Με τραγικό τρόπο ξημέρωσε η σημερινή μέρα για πάνω από 60 μέλη μέλη της χορωδίας Αλεξάντροφ του ρωσικού στρατού, τα οποία επέβαιναν στη μοιραία πτήση του Τουπόλεφ που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, η διάσημη χορωδία ταξίδευε με προορισμό μια ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία, με σκοπό να συμμετέχει σε χριστουγεννιάτικη συναυλία.



Η ανακοίνωση ότι δεν υπάρχουν επιζώντες από την αεροπορική τραγωδία η οποία «χτύπησε» τη Ρωσία σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή (μετά την πρόσφατη δολοφονία και του Πρέσβη της στην Άγκυρα) γέμισε με θλίψη τις καρδιές του ρωσικού λαού για την απώλεια όλων σχεδόν των μελών του πολυαγαπημένου τους «τάγματος που τραγουδάει».

Μεταξύ των θυμάτων είναι ο επικεφαλής της στρατιωτικής μπάντας, Βαλέρι Χαλίλοφ.

O Χαλίλοφ «συνεισέφερε σημαντικά στο σύγχρονο πολιτισμό, ως διευθυντής ορχήστρας και συνθέτης», είπε η υφυπουργός Όλγα Γκολόντες χαρακτηρίζοντας τον χαμό του «ανεπανόρθωτη απώλεια».

Σας φαίνονται πολλές οι συμπτώσεις;Makeleio.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του