ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ;;;Ο ΤΟΥΡΚΙΚΌΣ ΣΤΌΛΟΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΊΟ!!!ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΌ ΣΕ ΕΤΟΙΜΌΤΗΤΑ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!


ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ;;;Ο τουρκικός στόλος βγαίνει στο Αιγαίο!!!Το Πολεμικό μας Ναυτικό σε ετοιμότητα!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!
Η Τουρκία βγάζει τον στόλο της στο Αιγαίο και τον στέλνει στην περιοχή μεταξύ του Καστελόριζου και της Κύπρου για «τριμηνιαία επιχειρησιακή αξιολόγηση», επιχειρώντας να ανεβάσει και πάλι την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη διπλωματική της συντριβή στη Διάσκεψη της Γενεύης. Την είδηση μεταδίδει το PontosNews.
Ήδη, η Τουρκία έχει αναπτύξει αρκετές ναυτικές μονάδες στο Αιγαίο και ειδικότερα στην περιοχή μεταξύ του Καστελόριζου που αμφισβητεί και της κυπριακής ΑΟΖ που επίσης αμφισβητεί και εκτιμάται πώς τις επόμενες ημέρες, θα εντείνει την παρουσία της, βγάζοντας σχεδόν όλο τον στόλο της στο Αρχιπέλαγος.

Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το πραξικόπημα της 15 Ιουλίου του 2016 και εκτιμάται ότι η Άγκυρα επιδιώκει και πάλι να δείξει τα… δόντια της και βεβαίως να προβάλει τις αξιώσεις της σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε συναγερμό στην Αθήνα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τις τουρκικές κινήσεις, ενώ το Πολεμικό Ναυτικό έχει αυξήσει τις περιπολίες του στο ανατολικό Αιγαίο με φρεγάτες, κορβέτες και υποβρύχια.
Δείτε το επίσημο βίντεο του Πολεμικού μας Ναυτικού στο κανάλι του στο YouTube:πηγη



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του