ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ η ΤΟΥΡΚΙΑ!ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΗΠΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ...




Ένας αμυντικός εμπειρογνώμονας έκανε χθες μία αποκάλυψη προειδοποιώντας πως η Άγκυρα προχωρά ένα βήμα παραπέρα την αποχώρηση της από το ΝΑΤΟ.Μετά από τις απειλές του Ερντογάν πως θα κλείσει τη βάση του Ιντσιρλίκ,τόσο ΗΠΑ όσο και Βρετανία,μετακινούν οπλισμό και αεροσκάφη αλλά και στρατιώτες ενώ ο Βρετανός ΥΠΑΜ Sir Michael Fallon «εκτίμησε » την κατάσταση κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από τον ΑΓΕΕΔ , στρατηγό Sir John Lorimar και τόνισε:

«Η Τουρκία είναι στρατηγικής σημασίας για την επιτυχία των επιχειρήσεων του συνασπισμού εναντίον της Daesh και υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις για το μέλλον αυτού του συνασπισμού. Η αποχώρηση των Βρετανικών και αμερικανικών δυνάμεων θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα».«Kαταστρώσαμε σχέδια έκτακτης ανάγκης αλλά δεν είναι αυτός ο δρόμος που θέλουμε να επιλέξουμε».

Να σημειωθεί πως στην Τουρκία δραστηριοποιούνται πάνω από 150 Βρετανοί κομάντος σε δύο βάσεις για επιχειρήσεις σε Συρία και Ιράκ, ενώ οι ΗΠΑ διαθέτουν 650 άνδρες ,υπάρχουν ακόμα μη επανδρωμένα αεροχήματα-κατάσκοποι, μια μοίρα αεροσκαφών Α10 Thunderbolt αλλά και ελικόπτερα Chinook για την παροχή υποστήριξης για τις Ειδικές Δυνάμεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του