“Βολές” του προέδρου εργαζομένων Πετζετάκης εναντίον του Βουλευτή Θηβαίου







Στον <πάγο> οι υποσχέσεις του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Θηβαίου για την υπόθεση Πετζετάκης. Οι πρώην εργαζόμενοι του εργοστασίου, σύμφωνα με τον πρόεδρό του Σωματείου Α.Γ Πετζετάκης κ. Αντωνάκη,περιμένουν 3 μήνες να κινηθούν οι διαδικασίες για τη λήψη του επιδόματος ανεργίας από τα ταμεία του ΟΑΕΔ καθώς και τη παροχή ασφάλισης.

Ο πρόεδρος ρίχνει βολές εναντίον του Βουλευτή Βοιωτίας κ Θηβαίου, λέγοντας πως έχουν περάσει 3 μήνες από τότε που έγινε η συναντήση τους και ακόμα δεν βλέπουν κάποιο αποτέλεσμα . Τότε ήταν που δόθηκαν και οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους ότι το ζήτημα θα τακτοποιηθεί άμεσα.

Ο κ. Αντωνάκης επικοινωνώντας με το exeisminima ανέφερε τα εξής :

<<Μετά από συνάντηση που είχαμε αρχές Νοεμβρίου με τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Καλαματιανό και τον βουλευτή κ. Θηβαίο για τα ένσημα των εργαζομένων της Α. Γ. Πετζετάκη και ενώ μας είπαν ότι θα τελειώσει το θέμα άμεσα, ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να γραφτούν στον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας και να έχουν τη βασική ασφάλιση, έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, με τους εργαζομένους να βρίσκονται σε κατάσταση αβεβαιότητας.

Ο κύριος Θηβαίος μας υποσχέθηκε ότι θα τελείωνε το θέμα μας πριν τις γιορτές και ακόμα τίποτα.>> ,καταγγέλει ο πρόεδρος του σωματείου της εταιρείας

Υπενθυμίζεται πως το 2015 ο όμιλος Πετζετάκη τέθηκε σε κατάσταση πτώχευσης, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Οι εργαζόμενοι τότε είχαν καταθέσει αίτηση για κήρυξη σε πτώχευση του ομίλου παραγωγής συστημάτων σκληρών και εύκαμπτων σωλήνων, την οποία η δικαιοσύνη είχε κάνει δεκτή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του