ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ τα ΨΕΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ!Κανένα ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ οι ΡΩΣΟΙ.






Σε ‘’αποκαλύψεις’’ πέρασε ο Σώρρας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη,όπου μεταξύ άλλων κύρηξε τον εαυτό του ήρωα της Ρωσίας και μάλιστα έδειξε ένα παράσημο που υποτίθεται έλαβε από τον ίδιο τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μετά από έρευνα που έκανε το σάϊτ ‘’Εllinika Hoaxes’’,αποδείχθηκε πως το μετάλλιο που με τόσο καμάρι δείχνει ο κύριος Σώρρας δεν υπάρχει καν στη λίστα με τα παράσημα του ρωσικού κράτους.Αυτό που στην πραγματικότητα κρατούσε και έδειχνε ο κύριος Σώρρας είναι αντίγραφο του αναμνηστικού επετειακού μεταλλίου,των 70 χρόνων από τη νίκη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το οποίο δινόταν σε στρατιώτες και πολιτικό προσωπικό της ΕΣΣΔ.Φυσικά όπως τονίσαμε πρόκειται για αντίγραφο το οποίο μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί μέσω διαδικτύου.

Για να δείτε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που λέμε πως οι ισχυρισμοί του είναι ψέμματα...


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του