Ο Διευθυντής της CIA «βάζει χέρι» στον Τραμπ: Πρόσεξε τι λες δημοσίως -Λάθος η «άφεση αμαρτιών» στη Ρωσία





Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα «πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός» για τα όσα λέει δημόσια.

Παράλληλα, ο ίδιος, τόνισε ότι ο Τραμπ δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

Ο Μπρέναν, υποστήριξε επίσης, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ, αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Χαρακτήρισε, δε, «εξωφρενική» την εξίσωση που έκανε ο Τραμπ ανάμεσα στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και τη ναζιστική Γερμανία.

Αντίθετα τόνισε ότι ήταν ευθύνη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να συμβουλεύσουν τον Τραμπ, για το μη τεκμηριωμένο ντοσιέ, αναφορικά με τις δραστηριότητες του, στη Ρωσία.

Ο Μπρέναν αναρωτήθηκε τέλος για το μήνυμα που στέλνει η έλλειψη εμπιστοσύνης του Τραμπ, έναντι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Τραμπ δεν γνωρίζει το μέγεθος των συνεπειών από την πρόθεσή του να άρει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας τονίζοντας προς το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ ότι θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός, αναφορικά με την «άφεση αμαρτιών» προς τη Μόσχα.

Επίσης, ο Μπρέναν εκτίμησε ότι ο «αυθορμητισμός» του Τραμπ, δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του