ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ της οικογένειας Τσίπρα Τι κρύβεται πίσω από την ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος4







OΆδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, δήλωσε πως κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”, το επίμαχο διάστημα και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας υποτίθεται ότι ήταν στη Σύνοδο των Νοτίων στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τα πράγματα είχαν ώς εξής: Αφού ο πρωθυπουργός έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες με τα υπόλοιπα μπατήρια του Νότου, άφησε πίσω του υπουργούς και παρατρεχάμενους, πήρε την οικογένεια του και πέταξε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (Παρίσι;) για να το ρίξει λίγο έξω από τη σκληρή μάχη που δίνει για την αξιολόγηση.

Λίγοι γνώριζαν τον προορισμό του πρωθυπουργού μια και η οδηγία ήταν να μην τον ενοχλήσουν παρά μόνο για κάποιο πολύ σοβαρό γεγονός.

Βέβαια, θα περιμένουμε με πολύ ανυπομονησία να δούμε τι θα απαντήσει η κυβέρνηση στην ερώτηση Γεωργιάδη.





«Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον….», έγραψε στο Twitter, αναρτώντας μάλιστα και το σχετικό έγγραφο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του