Ν. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ: ΥΠΕΡ του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Χατζηνικολάου...


Nico Mastorakis

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ
Και μάλιστα καταφανώς υπέρ Τσίπρα. Οργισμένος κατα Αδώνιδος, σκέτη ζάχαρη με Ζαχαριαδη. Όσοι φοβόντουσαν οτι η φιλοσυριζαικη πολιτική του Real FM θα μεταφυτευοταν στον ΑΝΤ1, δικαιώθηκαν.

------------------------------
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ
σχολίασε ως εξής τα όσα πολυ ήπια και καλοπροαίρετα έγραψα για την αποψινή άνιση συμπεριφορά του στη διένεξη Γεωργιάδη-Ζαχαριαδη: "Ο κύριος Μαστοράκης ξέχασε να πεί ότι... "μαινόμενος" απάντησα σημείο προς σημείο και στον Ζαχαριάδη για όσα είπε για τον Κυριάκο και την Μαρέβα Μητσοτάκη.Θλίψη για την υποκρισία του και για την άθλια μεροληψία του.Μεγάλη θλίψη..."


Η δίκη μου απάντηση:
Οταν τολμάς να επικρίνεις τον φίλο σου για τα λάθη του, χωρις αλλότριο κίνητρο η κέρδος, εισαι άθλια μεροληπτικός και άξιος θλίψης. Αν αυτο ισχύει για όλους, τον παρακαλώ να δει προσεκτικά το βίντεο της εκπομπής του και να διαπιστώσει αν μεροληπτησε και, συνεπώς, αν πρέπει να αποδεχτεί τη δίκη μου θλίψη. Και να μην το κάνει, και παλι φίλοι θα' μαστε.
Υ.Γ. Για να μεροληπτησει κάποιος πρέπει να υπάρχουν δυο μέρη. Εγώ υπέρ ποίου μέρους μεροληπτησα; Όσο για τη λέξη "υποκρισία" θα ίσχυε πλήρως αν είχα γράψει καλα σχόλια για ενα τοσο ανησυχητικό faux pas.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του