ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Θανάση Καλογρηά συναντήθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευή 10/3) ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εμπορική δραστηριότητα της πόλης και επισημάνθηκε η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων για την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη συνέχεια ο κ. Α. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού και τη διαρκή «φοροεπιδρομή», που δέχεται. Κοινός τόπος ήταν ότι η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, αλλά και η έλλειψη της δυνατότητας πρόσβασης σε τραπεζικές χρηματοδοτήσεις, αποθαρρύνουν την ανάληψη νέων επιχειρηματικών δράσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του