Μέχρι και ο Σκουρλέτης άρχισε να μιλά για 4ο μνημόνιο!…









Προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά είτε το είπε ο Σκουρλέτης είτε όχι, είτε πρωθυπουργός είναι ο Τσίπρας είτε ο Μητσοτάκης δεν το γλιτώνουμε με τίποτα το 4ο μνημόνιο έτσι όπως πάμε!…

Νέα δήλωση «βόμβα» του Πάνου Σκουρλέτη δημιουργεί εν μέσω της διαπραγμάτευσης πολύ σοβαρούς πονοκεφάλους στο Μαξίμου. Ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας σε αίθουσα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Οι νέες προκλήσεις, για την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και τη Δημοκρατία», προέβλεψε εμμέσως πλην σαφέστατα ότι οδηγούμαστε σε ένα νέο τέταρτο μνημόνιο.
«Ακούγεται, αυτές τις ώρες που μιλάμε, από κάποιες φωνές, ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε άλλο ένα νέο μνημόνιο… Μα αυτό δε λέγαμε; Αυτό δε λέγαμε το ‘10 το `11, ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μια νέα συνταγή ακριβώς ιδία με την προηγούμενη; Για ένα νέο μνημόνιο για μια ανακύκλωση της λιτότητας;», διερωτήθηκε ο κ. Σκουρλέτης.
«Νομίζω ότι βρισκόμαστε ακριβώς σε αυτή τη στιγμή… Δε το γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε» επισήμανε ο υπουργός.
Ο υπουργός Εσωτερικών, εξάλλου, είχε εδώ και μήνες διατυπώσει την αμφιβολία και τις ενστάσεις του σχετικά με την αποτελεσματικότητα του μνημονίου που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κ. Σκουρλέτης, σε ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας», λέγοντας ότι «αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία».
Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε, προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία».
Διάψευση
«Υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας» αποδίδει ο Πάνος Σκουρλέτης στις αναφορές μερίδας των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία ο υπουργός Εσωτερικών σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στη Ηλιούπολη, παραδέχτηκε ότι η χώρα είναι κοντά σε ένα τέταρτο μνημόνιο.
Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:
«Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε, προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία».

Σ.Σ. Fimotro: Έτσι όπως βαδίζει η Ελληνική οικονομία, είτε το πει ο Σκουρλέτης είτε όχι, είτε πρωθυπουργός είναι ο Τσίπρας είτε ο Μητσοτάκης δεν το γλιτώνουμε με τίποτα!…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του