Ν. ΜΑΝΙΟΣ (ΣΥΡΙΖΑ): Σε μία φωτογραφία η αποκάλυψη της ξεφτίλας του κωλοτούμπα!



Νίκος Μανιός σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, 22 Φεβρουαρίου 2017:
Αναφερόμενος στις συζητήσεις για περικοπές συντάξεων, μειώσεις αφορολόγητου ή απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων, ο κ. Μανιός επισημαίνει: «Δεν συμφωνήθηκαν μέτρα, μειώσεις στο αφορολόγητο κλπ. Το τι θα έρθει εμείς δεν έχουμε εικόνα, έχουμε την εικόνα την επίσημη να βγαίνει ο Ντάισελμπλουμ και να λέει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Μείωση στις συντάξεις, ή άλλο, είναι πακέτο λιτότητας. Άρα αυτό δεν μπορεί να υπάρχει γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Αν προσδοκούν να έρθει μια άλλη κυβέρνηση να τα ψηφίσει τοτε ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους».

Την παραδοχή πως τα μέτρα δεν θα είναι ρόδινα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North98 της Θεσαλονίκης, σήμερα στις 10 Απριλίου 2017:
Για τις περικοπές των συντάξεων είπε: «Οχι οι περικοπές των συντάξεων δεν ειναι προσφορά. Οι περικοπές των συντάξεων είναι αναγκαστικό μέτρο για να επιβιώσουμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία των μνημονίων παίρνουμε λογιστικά ίδιου μεγέθους δημοσιονομικό αντίμετρα που θα βοηθήσει την οικονομία».
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥΣ!

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/04/blog-

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του