ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ βίντεο με την επίθεση της Ζωής σε Cretu και Σαράφογλου












ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ) ΒΙΝΤΕΟ: Η επίθεση της Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou στην Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. Corina Cretu (και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου)

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε -πριν λίγα λεπτά- δριμεία φραστική επίθεση στις πολιτικές της ΕΕ, κατηγορώντας την για επιβολή δικτατορίας στην Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα, σε κλειστή εκδήλωση (με παρευρισκόμενους αυστηρώς προσωπικά καλεσμένους) που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, παρουσία της επιτρόπου Κορίνας Κρέτσου, του εκπροσώπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση. 
Η ευρωπαία επίτροπος απάντησε σε έντονο ύφος, φανερά εκνευρισμένη και και αφού σηκώθηκε απ΄την καρέκλα της, φανερά εκνευρισμένη, απάντησε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα. «Αν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα να πάτε στη χώρα μου, στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι».
Στη συνέχεια η κα Κωνσταντοπούλου αποχώρησε, ενώ κάποιοι από το κοινό την αποδοκίμασαν έντονα για τις συχνές διακοπές και παρεμβάσεις της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του