ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έτσι ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ η Αυστραλία από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... (EIKONEΣ)



Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του guardian (δείτε ΕΔΩ) και στο abc (δειτε ΕΔΩ), η Αυστραλία έχει προχωρήσει σε έναν νέο τρόπο για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα. 
Ως γνωστόν, εξάλλου γίνεται και στην πατρίδα μας, οι διακινητές ή οι μετανάστες βουλιάζουν τα πλοιάρια που τους μεταφέρουν ώστε, αναγκαστικά, το Λιμενικό να τους περισυλλέξει και να τους μεταφέρει στο αυστραλιανό έδαφος. 
Όμως, η νέα τακτική που ακολουθεί η αυστραλιανή κυβέρνηση ονομάζεται… πορτοκαλί κάψουλες. Πρόκειται για σκάφη 90 θέσεων τα οποία περιέχουν τρόφιμα και νερό. Όσοι παράνομοι μετανάστες εισέρχονται στο έδαφος της Αυστραλίας επειδή το πλοιάριο τους βούλιαξε, μπαίνουν στα σκάφη αυτά και επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

 
Μάλιστα, αν επιχειρήσει κάποιος να τα βουλιάξει θα αποτύχει γιατί είναι σχεδιασμένα για να μη βουλιάζουν. 
Να σημειωθεί ότι μετά τις τρεις πρώτες φορές που εφαρμόστηκε το σχέδιο, σταμάτησαν οι μεταναστευτικές ροές προς την Αυστραλία. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του