Λαμία: Συνελήφθησαν 5 Αλβανοί που έκλεβαν και τρομοκρατούσαν ηλικιωμένους



Στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας έπεσαν πέντε Αλβανοί, οι οποίοι είχαν τρομοκρατήσει ολόκληρη τη Φθιώτιδα τον προηγούμενο μήνα, καθώς κατηγορούνται για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.
Ήδη, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 80χρονης, στα Καμπιά της Δυτικής Φθιώτιδας, από την οποία είχαν αφαιρέσει 15.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, μπήκαν τη νύχτα στο σπίτι της και αφού την απείλησαν με μαχαίρι για να τους αποκαλύψει πού είχε τα χρήματα, την έδεσαν με καλώδιο. Επίσης, κατηγορούνται και για ληστεία σε βάρος άλλης ηλικιωμένης, 71 ετών, στα Καμένα Βούρλα, από την οποία αφαίρεσαν 1.150 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά που βρήκαν στο σπίτι, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet και το κυνηγετικό όπλο του συζύγου της που είχε αποβιώσει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η συγκεκριμένη σπείρα έχει εμπλοκή και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, τόσο στη Φθιώτιδα, όσο και σε άλλες περιοχές και οι έρευνες συνεχίζονται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του