ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ




Με δύο συγκεντρώσεις γιορτάστηκε η εργατική πρωτομαγιά για μια ακόμα χρονιά στην πόλη της θήβας. Τό ΠΑΜΕ στον Πεζόδρομο της Οδου Επαμεινωντα και του Εργατικού κέντρου στην Κεντρική πλατεια.
Στην συγκεντρωση του ΕΚ.Θ παρευρεθηκαν εργαζόμενοι της περιοχής εκπρόσωποι φορέων,της τοπικης αυτοδιοικισης,της περιφέριας κεντρικής ελλάδος,και σωματεια της δύναμης του εργατικου κέντρου και ο πρωην βουλευτής και υπουργός Γ.Κατσιμπάρδης.
Ολοι οι ομιλητές τόνισαν πως η πολιτική της κυβερνισης ειναι αδιέξοδη και καταστροφική για την χώρα και τους εργαζομένους.










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του