ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ. ΤΗΣ «ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ’ ΠΑΙΖΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ 25 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΕΝΩ ΠΟΥΛΑΓΕ Κ’ ΗΡΩΙΝΗ







Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή του 56χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στον ανακριτή. Πλήθος πολιτών απείλησε να προπηλακίσει τον 56χρονο. Ανάμεσά τους και ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος προσπάθησε να τον πλησιάσει για να τον χτυπήσει.

Ειδικότερα, κατά την προσαγωγή του, καθ’ ομολογίαν του, δολοφόνου της άτυχης κοπέλας στον ανακριτή, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο άρχισαν να τον κυνηγούν και να φωνάζουν: «Αλήτη, έφαγες το κορίτσι. Ξευτίλα, δολοφόνε».

Αστυνομικοί δημιούργησαν κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο και τρέχοντας πρόλαβαν να τον βάλουν στα ανακριτικά γραφεία.

«Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Έχουμε παιδιά κι εμείς» φώναζαν πολίτες στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους εμπόδισαν να μπουν στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

ΧΘΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Στα χέρια των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζεμπέρη..

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος την σκότωσε για 25 ευρώ, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1. Μέσα στην τσάντα της είχει 5 ευρώ, ενώ για 20 ευρώ πούλησε το κινητό της αργότερα σε κατάστημα στην Ομόνοια. «Ο δράστης ομολόγησε ότι η τσάντα της άτυχης Δώρας περιείχε μόλις 5 ευρώ και το κινητό της το πούλησε αντί 20 ευρώ», είπε συγκλονισμένος ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας.

Πρόσθεσε πως στο διάστημα από την δολοφονία μέχρι σήμερα, δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό και το γραφείο του, τα οποία μετέφερε στην Αστυνομία και θεωρεί ότι συνέβαλλαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Tο σημείο της σύλληψης στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, απέχει μόλις 300 μέτρα από την οδό Αετοράχης, 300 μόλις μέτρα δηλαδή από το σπίτι της άτυχης Δώρας. Φαίνεται ότι αυτός ο αλήτης, την είχε «ξεγράψει» εδώ και καιρό και την είχε βάλει στο «τεφτέρι θανάτου».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του