Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού






Στοιχεία για την ταυτότητα και τη δράση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, αλλά και τη φωτογραφία του, αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στο Βήμα.
Ο 58χρονος, αρμενικής καταγωγής, Εμμανουήλ Γ. Εσ. που είχε γεννηθεί και κινείτο στη Νέα Ιωνία και είχε αλλεπάλληλες φορές οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, πριν από 20 ημέρες, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στη Ριζούπολη.
Ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί παλιότερα για υποθέσεις διακίνησης χασίς, για κλοπές και ληστείες του δρόμου ενώ προσφάτως υπήρχε αναζήτησή του για διαρρήξεις σε καταστήματα του Αμαρουσίου και αλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε φυλακισθεί για ορισμένα από τα αδικήματά του. Μάλιστα υπήρχαν σχετικές αναζητήσεις του με τη βοήθεια στελεχών της ΕΛ.ΑΣ στις συγκεκριμένες περιοχές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του