Καθαρή νίκη για τον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη στις Επιμελητηριακές εκλογές της Βοιωτίας – 15 από τις 21 έδρες στην «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα»

Οι εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ολοκληρώθηκαν απόψε. 
Ο Επιμελητηριακός κόσμος τίμησε μαζικά το Συνδυασμό μας «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» και μας χάρισε στις 15 από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης. 

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας ευχαριστήσω όλους και τον καθένα χωριστά, πρώτα εκείνους που στάθηκαν άμεσα δίπλα μου ως υποψήφιοι αλλά και εκείνους που στήριξαν τα συνδυασμό μου, εκείνους που μας έδιναν το χέρι και μας όπλιζαν με δύναμη. 

Φίλες και φίλοι, είμαι αληθινά χαρούμενος που μας αποδείξατε πως τελικά ξέρετε τι κάνει για εσάς το Επιμελητήριο και το φανερώσατε με τη μεγάλη συμμετοχή σας το διήμερο των φετινών εκλογών. 

Το έργο μας και σ` αυτή τη θητεία δεν θα είναι εύκολο, γι` αυτό εύχομαι σ` εκείνους που εκλέχθηκαν συγχαρητήρια και «καλή δύναμη».
Παναγιώτης Αγνιάδης,

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του