AΓΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ «ΠΑΠΑ». ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΩΝ ΕΧΕΙ ΖΩΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ







Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών -υπηκόων Αλβανίας- και Ελλήνων φαντάρων, σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα (βράδυ Κυριακής 3/12, γύρω στις 8) στο κέντρο της Σπάρτης, κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο( το οποίο σημειωτέον είναι έτοιμο να καταρρεύσει, ας μην τα ξεχνάμε και αυτά σε μια πόλη με σπουδαίο παρελθόν, κανένα παρόν και αβέβαιο μέλλον, που αποτελεί ο σπαρτιατικός πολιτισμός της, σημείο αναφοράς για προηγμένα κράτη και δεν έχει ούτε Μουσείο για να στεγάσει τα αρχαία της).

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο καβγάς μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο οι αλλοδαποί φέρονται να προξένησαν τραυματισμούς και μώλωπες σε έναν ή δύο στρατιώτες( το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ξέρει για περισσότερα άτομα που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης που και αυτό είναι υποβαθμισμένο και λειτουργεί χάριν στις φιλότιμες προσπάθειες ιατρών και προσωπικού). Οι δράστες, μάλιστα, φέρονται να είχαν στην κατοχή τους και να χρησιμοποίησαν σιδηρογροθιές!

Άμεση και καθοριστική ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας Σπάρτης, καθώς ισχυρή δύναμη αστυνομικών ανέλαβε δράση και τερμάτισε το επεισόδιο, αποσοβώντας τα πολύ χειρότερα( αμφιβάλλουμε εαν η αστυνομία πήρε χαμπάρι τίποτα όταν έπρεπε και από αυτά που μάθαμε οι στρατιώτες έφαγαν πολύ ξύλο).

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Με τραύματα και μώλωπες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο νεοσύλλεκτοι φαντάροι στη Σπάρτη οι οποίοι ύστερα από την καθιερωμένη τους έξοδο από τη μονάδα τους, κατευθύνονταν στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και γρονθοκοπήθηκαν από ομάδα Αλβανών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί επιτέθηκαν στα καλά καθούμενα στους νεοσύλλεκτους φαντάρους με σιδερογροθιές. Οι Αλβανοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια Σπαρτης, ωστόσο η αστυνομία του Τόσκα κρύβει το συμβάν.

Αλήθεια, ο κύριος Καμμένος είναι ενήμερος; θα επέμβει;

Καμμένε, ανάλαβε τις ευθύνες σου. Εδώ-ξέχωρα από τις αντιπαραθέσεις-θέλει ανδρισμό.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο έχει μεταβεί διμοιρία στρατονόμων που λαμβάνει μέρος στις ανακρίσεις.

ΠΡΏΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 21:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του