Π. Αγνιάδης: Λίγο πριν από τις Επιμελητηριακές Εκλογές…




Απευθύνομαι στον Επιμελητηριακό κόσμο, στον έμπορο, στο βιοτέχνη, στον επαγγελματία,

σ` αυτόν που ξέρει και ποιος είμαι και ποιους εκπροσωπώ, για να τους πω να έρθουν

την Τρίτη στη Λιβαδειά και την Τετάρτη στη Θήβα, από τις 8.00 το πρωί έως τις 6.00 το βράδυ,

να έρθουν μαζικά για να δώσουν μια δυνατή φωνή στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου μας.



Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,

οι εκλογές αυτές έχουν ένα άλλο χρώμα, αφού μέσα στο πολύ γκρίζο που ζούμε ως επιχειρηματίες στην Ελλάδα της ύφεσης, μπαίνει και μπόλικο κίτρινο αυτές τις μέρες, δυστυχώς από εμάς τους ίδιους, με στόχο προφανώς να σε θολώσουν ακόμη περισσότερο, να ξεχάσεις τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πρέπει να επιλέξεις τον εκπρόσωπό σου και να σε αποπροσανατολίσουν, να θυμώσεις πιο πολύ γι` αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου και στην επιχείρησή σου, να βρεις αλλού τις αιτίες των ζητημάτων που σε απασχολούν, να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου όχι με επιχειρήματα, αλλά με πυροτεχνήματα, με εντυπωσιασμούς της στιγμής.

Όμως εσύ , θέλεις λύσεις!



Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,

έχουμε πολλά προβλήματα, έχουμε καθημερινές νέες πληγές, δεν θέλουμε άλλες. Στόχος μου εξ` αρχής ήταν να μην επικρατήσει η διχόνοια όσο κι` αν προκαλούμαστε καθημερινά γι` αυτό, μέσα από μια ανυπόστατη υβρεολόγια. Σας ζητώ, να κλείσετε τ` αυτιά σας στις «σειρήνες» της διάσπασης, της λάσπης, των προκλητικών αλλά αβάσιμων κατηγοριών στο πρόσωπό μου και στα πεπραγμένα της διοίκησής μου, σ` αυτά που κάναμε με τους πολύτιμους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια, τους δικούς σου ανθρώπους δηλαδή, τους οποίους σήμερα οι… «άφθαρτοι», τους κατηγορούν ως… «κατεστημένο». Και ρωτώ, γιατί δεν σου μιλούν γι` αυτά που μπορούν πράγματι να κάνουν για σένα και την επιβίωσή σου; Γιατί δεν σου μιλούν για την αληθινή προσφορά μας; Γι` αυτά που κάναμε για την επιμόρφωσή σου, για τις διεκδικήσεις σου, για την εκπροσώπησή του στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων. Γι` αυτά που κάναμε για την οικονομική μας αυτοτέλεια, για τους ανασφάλιστους συναδέλφους μας, για τις αποφάσεις μας μέσα από τις οποίες αξιοποιούμαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγματι … «τους δικούς σου πόρους». Γι` αυτά που κάναμε για την ενίσχυση του τουρισμού, την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας, την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, το βήμα που δώσαμε σ` όλους ήθελαν να βγουν εκτός Βοιωτίας. Κανείς δεν σου μιλάει για την ουσιαστική κοινωνική μας αντανάκλαση, για τους δεσμούς που πασχίσαμε να κρατήσουμε μέσα από τις… «δημόσιες σχέσεις» που – όπως σου λένε – έκανε η διοίκησή μας … «με τις δικές σου συνδρομές», τις οποίες όμως μέσα από συλλογικές αποφάσεις και απόλυτη διαφάνεια κινήσεων και χρηματοδοτήσεων, πάντα επιστρέφαμε τις ίδιες τις κοινωνίες μας. Για τις πρωτοβουλίες μας να στηρίξουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας σε Λιβαδειά, Θήβα, Ορχομενό, Αλίαρτο, Σχηματάρι, και Αράχωβα, απ` άκρου σ` άκρο δηλαδή της Βοιωτικής γης.



Το Επιμελητήριο Βοιωτίας όλα αυτά τα χρόνια ήταν στήριγμα

για όλους, ήταν ανοικτό σε όλους, ήταν δίπλα σε όλους!



Κι` αυτό παραδέχομαι πως είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, πραγματικό εμπόδιο σ` εκείνους που προσπαθούν να ισοπεδώσουν και να υποτιμήσουν μια δουλειά χρόνων.



Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,

με τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» και την πλαισίωσή μου από συναδέλφους οι οποίοι προέρχονται σ` όλη τη Βοιωτία, απ` όλους κλάδους και τις υπηρεσίες, απ` όλους τους χώρους, με τις πολύτιμες εμπειρίες τους και την προσωπική τους διαδρομή, με κάνουν να νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος που πίστευα και πιστεύω ότι ούτε η πολιτική, ούτε και οι πολιτικοί , χωρούν ανάμεσά μας. Αντίθετα, όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας, όσο πιο ενωμένοι είμαστε, τόσο πιο ισχυρό και αμεσότερο θα είναι το αποτέλεσμα των λύσεων που όλοι επιθυμούμε να έρθουν το ταχύτερο στις ζωές και τις επιχειρήσεις μας.



Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,

στις 5 Δεκεμβρίου στη Λιβαδειά και στις 6 Δεκεμβρίου στη Θήβα,ο επιμελητηριακός κόσμος ξανακρίνει όλους μας γι` αυτά που του προσφέραμε.

ΕΣΥ το ξέρεις, ο Αγνιάδης και οι συνεργάτες του στο Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα»,

είναι η εγγύηση για την επόμενη μέρα,αφού πατάει στις γερές βάσεις του σήμερα!



Καλό αγώνα, με τη ΝΙΚΗ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του