Βολές σε Τσίπρα και Παυλόπουλο για Ερντογάν


Επικριτική ως προς την επίσκεψη Ερντογάν εμφανίστηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας ότι συνεχώς ο Τσίπρας πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος, ενώ αιχμηρή ήτανμ και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο φωτογράφισε λέγοντας  «ποτέ ως τώρα δεν έχει τεθεί από την χώρα μας ζήτημα ερμηνείας, και ατόπως ετέθη».

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
«Οι άκαμπτες δηλώσεις Ερντογάν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη αρχικά είχαμε προβλέψει και τονίσει: ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως διπλωματική προετοιμασία της επίσκεψής του. Απαράδεκτο αλλά κυρίως επικίνδυνο για την χώρα» σημείωσε σε δήλωσή της.
Οπως τόνισε η Φ. Γεννηματά «συνεχώς ο κ. Τσίπρας «πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος», και δυστυχώς μαζί του τα Ελληνικά συμφέροντα» και σημείωσε: «Φιάσκο η επίσκεψη στις ΗΠΑ, μεγαλύτερο φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν, που τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο».
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προσέθεσε ότι «ζήτημα αναθεώρησης της συνθήκης δεν υπάρχει», ότι «ποτέ ως τώρα δεν έχει τεθεί από την χώρα μας ζήτημα ερμηνείας, και ατόπως ετέθη».
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «οι απαράδεκτες θέσεις του Τούρκου Προέδρου και η συζήτηση στην οποία μπήκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν προάγουν τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά τις γυρίζουν σημαντικά βήματα πίσω» για να καταλήξει: «Η Ελληνική Κυβέρνηση –και πρώτα ο Πρωθυπουργός- έχει μεγάλη ευθύνη για τα όσα συνέβησαν σήμερα».


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του